Martkplaats is natuurlijk een befaamd platform om uw spullen relatief snel van de hand te doen. Dat geldt onder meer voor auto’s, die volop op het verkoopplatform te vinden zijn. En dat gaat niet enkel om het boodschappenwagentje van de buurvrouw, maar ook om de wat luxere segmenten. Zoals nu: er staat namelijk een zeer extravagante Lamborghini Urus S Mansory op u te wachten.

Extravagante Lamborghini Urus S Mansory te koop aangeboden op Marktplaats

De Urus heeft bouwjaar januari 2023 en heeft daardoor slechts 10 kilometer gelopen. En dat is iets wat uniek is. Vaak worden auto’s puur getuned voor de eigenaar zelf, waardoor ze al een flink aantal kilometers hebben gelopen. Dat geldt voor deze Urus allerminst. Wat gelijk in het oog valt is de matgrijze lak met de carbon accenten, typerend voor Mansory.

De wagen beschikt over het gehele ‘pretpakket’, zoals een Wide Body Kit, een Roof Spoiler van Visible Carbon en een Exhaust System, allemaal van de Duitse gerenommeerde auto-tuner. Hoe extravaganter, hoe beter, nietwaar?

Het Sportivo-lederen bruine interieur biedt daarnaast een zeer comfortabele rij-ervaring. Om nog maar te zwijgen over zijn prestaties. Naast het exterieur van de auto is ook de motor flink onder handen genomen door het Duitse tuningbedrijf. Deze 4,0 liter achtcilinder benzinemotor heeft normaal gesproken al een vermogen van zo’n 650 pk, door de tuning is dat gestegen tot maar liefst 1001 pk. Hiermee bereikt u een topsnelheid van zeker 340 kilometer per uur. Van 0 naar 100 accelereren doet hij in een krappe 2,9 seconden.

Exorbitant prijskaartje

Een Urus is op zichzelf natuurlijk al vrij kostbaar, een tweedehands versie kost gemiddeld zo’n € 93.000. Maar gezien de huidige staat van dit exemplaar én de doorgevoerde wijzigingen spant deze toch echt de kroon qua prijskaartje: liefst € 786.940. Voor dat geld krijgt u wel zonder twijfel één van de meest extravagante bolides des lands in uw bezit.

Bekijk hier de Marktplaats-advertentie.