De Black Badge Ghost Ékleipsis Private Collection is een meesterwerk, speciaal vervaardigd in opdracht van het Rolls-Royce Private Office. Het straalt de eeuwige pracht uit van een zonsverduistering en viert de zeldzame samenvloeiing van zon en maan.

Een hemels schouwspel

Een van de meest in het oog springende aspecten van deze verzameling is de Starlight Headliner in de Black Badge Ghost Éklipsis. Deze unieke eigenschap dimt en onthult vervolgens een schitterende cirkel van glasvezelverlichting, die een totale zonsverduistering symboliseert. Dit adembenemende schouwspel duurt precies zeven minuten en 31 seconden, overeenkomstig de maximale duur van een totale zonsverduistering.

Ervaar luxe en exclusiviteit met de Rolls-Royce Black Badge Ghost Ékleipsis

Vol sterren

Het verlichte dashboard van de Black Badge Ghost Ékleipsis is eveneens versierd met oogverblindende sterren, die de fasen van een totale zonsverduistering weerspiegelen. Daarnaast prijkt een prachtige Bespoke-collectieklok, verfraaid met een briljant geslepen diamant en versierd met gravures die het Diamond Ring-effect oproepen dat zich voordoet tijdens een zonsverduistering.

Ervaar luxe en exclusiviteit met de Rolls-Royce Black Badge Ghost Ékleipsis

Stoelen als een zonsondergang

De tweekleurige stoelen in deze collectie bootsen het beeld na van een 360 graden zonsondergang tijdens het diepste moment van een totale zonsverduistering. Dit effect wordt bereikt door het Mandarijnleer in zwart uit te voeren en vervolgens geraffineerde perforaties aan te brengen die een vurige kleur eronder onthullen.

Een ander opmerkelijk detail is de met de hand geschilderde Coachline op de Black Badge Ghost Ékleipsis. Deze Coachline toont de overgang van dag naar nacht terwijl de maan het pad van de zon doorkruist. De buitenkleur, genaamd Lyrical Copper, bevat koperpigment in poedervorm, waardoor het etherische licht van een zonsverduistering wordt vastgelegd.

Ervaar luxe en exclusiviteit met de Rolls-Royce Black Badge Ghost Ékleipsis

Exclusiviteit in zijn puurste vorm

De Black Badge Ghost Éklipsis Private Collection is echter niet alleen uitzonderlijk vanwege zijn esthetiek, maar ook vanwege zijn exclusiviteit, met slechts 25 beschikbare modellen. Hierdoor is deze collectie net zo zeldzaam als een zonsverduistering zelf. Elk model omvat verlichte Treadplates van technische vezels en mandarijnkleurige remklauwen, wat resulteert in een opvallende combinatie van kleur en detail.

Ervaar luxe en exclusiviteit met de Rolls-Royce Black Badge Ghost Ékleipsis