Tsja, waar kennen we Frank Lammers allemaal van? Undercover, Jumbo-reclames en als hoofdpersonage in de undercover-film Ferry. Als beruchte drugsbaron heeft hij een stoer uiterlijk, wat in schril contrast staat met de supermarktcommercials waarin hij speelt, en dat imago streeft hij in zijn persoonlijke leven ook na. Die conclusie trekken we tenminste als we een blik op zijn eigen auto werpen.

Mercedes-Benz G 500 van Frank Lammers

Ziet u een grijze Mercedes-Benz G 500 over de Amsterdamse grachten of in Eindhoven rijden, kan het zomaar zo zijn dat Lammers achter het stuur zit.

En niet zomaar de eerste de beste. De acteur heeft namelijk een special edition van de zogenoemde G 500 in eigendom: er zijn maar 463 exemplaren van in Nederland. Het Duitse bakbeest werd in 2018 afgeleverd, heeft 421 pk en is uitgevoerd in het grijs. Inderdaad Frank: “Wat een auto.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)

De tweetonner beschikt verder over vierwielaandrijving, adaptive cruise control, een electronic stability program, voice control en regensensoren. Dat betekent extra veiligheid en ruimte, zonder in te hoeven leveren op comfort.

Mercedes-Benz kan de vraag naar de G-klasse amper bijpoten, waardoor de prijzen ook op de tweedehandsmarkt stijgen. Een G 500 occasion met relatief weinig kilometers kost al minstens € 120.000, volgens MAN MAN.

Echter zal Lammers niet de volle mep hebben betaald voor de terreinwagen. Op Instagram tagt hij namelijk in iedere post met de auto de dealer ASV Mercedes-Benz Eindhoven & Veghel, waar hij vast en zeker de deur uitliep met een mooie deal. Ook speelde hij in een reclamespotje van de dealer om monteurs te werven, zoals u hieronder kunt zien.

Hoe dan ook, veel veilige kilometers toegewenst Frank!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)