De executieveiling van het huis van voetballer Mohamed Ihattaren is een opvallende gebeurtenis die de aandacht trekt. Het feit dat twee gerechtelijke beslagen hebben geleid tot deze veiling roept vragen op over de financiële situatie van de voetballer.

Het begin

Geboren op 12 februari 2002 in Utrecht, is Mohamed Ihattaren een Nederlands-Marokkaanse voetballer, bekend als aanvallende middenvelder. Hij begon zijn carrière in de jeugdopleiding van PSV en maakte zijn debuut in de Eredivisie op slechts 16-jarige leeftijd. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en in 2021 maakte hij de overstap naar Juventus FC. Helaas was zijn tijd bij Juventus niet succesvol, en zijn contract werd in 2023 ontbonden. Dit heeft geleid tot financiële problemen, waardoor zijn huis nu wordt geveild en te koop staat op Funda.

De executieveiling van het huis zal plaatsvinden op 16 november via het internetplatform van Vastgoedveiling B.V. De veilingmethode is inzet en afslag, waarbij potentiële kopers kunnen bieden op het huis totdat een definitief bod wordt geaccepteerd.

Een blik op de details

Het te koop aangeboden woonhuis bevindt zich in Vleuten en heeft een oppervlakte van 188 m². Het is gebouwd in 2021 en betreft een herenhuis in bestaande bouw. Het huis telt in totaal 6 kamers, inclusief 4 slaapkamers. Daarnaast zijn er 2 badkamers en 2 aparte toiletten aanwezig. De achtertuin is bereikbaar via een achterom en ligt op het westen.

Huis van voetballer Mohamed Ihattaren te koop via executieveiling Huis van voetballer Mohamed Ihattaren te koop via executieveiling Huis van voetballer Mohamed Ihattaren te koop via executieveiling

 

Prijsverwachting

Wat betreft de prijs van het huis, deze wordt bekendgemaakt tijdens de veiling op aanvraag. Het is echter waarschijnlijk dat Mohamed Ihattaren een aanzienlijk verlies zal lijden op zijn investering, aangezien hij het huis heeft gekocht voor €952.000,-, terwijl de vraagprijs €750.000,- was.

De executieveiling van het huis van Mohamed Ihattaren werpt een schaduw op zijn voetbalcarrière en laat zien dat zelfs succesvolle sporters niet immuun zijn voor financiële tegenslagen. Het is belangrijk te beseffen dat de veiling van zijn huis louter een zakelijke transactie betreft en geen oordeel velt over zijn voetbaltalent.