Jacob & Co. staat altijd al bekend om hun luxe en prachtige horloges. Jacob & Co. en Alec Monopoly hebben een Limited Edition Whisky uitgebracht, met een uniek en exclusief product dat naadloos past bij de luxueuze levensstijl die Jacob & Co. vertegenwoordigt. Met zijn zeldzame blend van 30 jaar oude Schotse whisky’s en het opvallende ontwerp van Alec Monopoly biedt deze whisky een ervaring die zowel visueel als smaakvol is. Met slechts tweeduizend karaffen beschikbaar, is dit werkelijk een verzamelobject dat alleen toegankelijk is voor de meest gepassioneerde en welgestelde consumenten.

Ook had Jacob & Co. eerder Monopoly horloge uitgebracht 

Uniek Verzamelobject

Met slechts tweeduizend karaffen beschikbaar, is de Jacob & Co. x Alec Monopoly Limited Edition Whisky een waar verzamelobject. Elk exemplaar is genummerd en wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit, wat de exclusiviteit van dit product onderstreept. Dit beperkte aanbod zorgt ervoor dat enkel de meest toegewijde whisky liefhebbers de kans krijgen om dit zeldzame juweeltje te bezitten.

 

Een Artistieke Samenwerking

De samenwerking tussen Jacob & Co. en kunstenaar Alec Monopoly geeft deze whisky een extra artistieke dimensie. Het ontwerp van de karaf weerspiegelt de kenmerkende stijl van Alec Monopoly, met zijn levendige graffiti en speelse afbeeldingen. Deze samenwerking versterkt het imago van Jacob & Co. als een merk dat voortdurend op zoek is naar nieuwe manieren om kunst en luxe te combineren.

Jacob & Co. limited edition whisky met een dure prijs kaart

Exclusieve Luxe

De prijs van € 2500 per karaf benadrukt het exclusieve karakter van deze whisky. Alleen zij die bereid zijn te investeren in kwaliteit en uniciteit kunnen zich deze weelde permitteren. Door het bezit van deze Limited Edition Whisky tonen ze niet alleen hun verfijnde smaak, maar ook hun vermogen om waardevolle en zeldzame items te waarderen.

Jacob & Co. limited edition whisky met een dure prijs kaart

Een slimme investering

Naast het genieten van een voortreffelijk glas whisky, kan de Jacob & Co. x Alec Monopoly Limited Edition Whisky ook worden beschouwd als een investering. Net als andere exclusieve limited editions, kan de waarde van deze whisky in de loop der tijd stijgen. Dit maakt het niet alleen een smaakvolle toevoeging aan uw collectie, maar ook een verstandige keuze voor investeerders.