Onlangs heeft Mercedes-Maybach een baanbrekende samenwerking aangekondigd met Space Perspective, het enige CO2-neutrale ruimtevaartbedrijf ter wereld. Deze unieke samenwerking brengt de luxe van Mercedes-Maybach naar de ruimtevaartindustrie en belooft passagiers van Space Perspective een onvergelijkbare ervaring te bieden.

Luxe in de ruimte met ruimteschip Neptune

Een van de meest opwindende aspecten van deze samenwerking is het gebruik van het ruimteschip Neptune van Space Perspective als vervoermiddel voor passagiers. Dit ruimteschip biedt plaats aan acht personen en maakt een reis van zes uur met een snelheid van 20 kilometer per uur. Tijdens deze reis zullen passagiers adembenemende uitzichten ervaren op de kromming van de aarde en de uitgestrektheid van de ruimte, dit alles op een hoogte van ongeveer 10 kilometer.

Space Perspective belooft zijn klanten meer dan alleen ruimtetoerisme. Ze streven er ook naar om unieke ervaringen te creëren, zoals het houden van bruiloften in de ruimte. Met het luxe interieur en de adembenemende uitzichten biedt het ruimteschip Neptune een ongeëvenaarde trouwlocatie voor stellen die hun liefde in stijl willen bezegelen.

Aankomende testvluchten en commerciële reizen

Space Perspective bereidt momenteel onbemande testvluchten voor later dit jaar, gevolgd door bemande missies vanaf 2024. Het bedrijf heeft al meer dan 1650 tickets verkocht voor toekomstige commerciële vluchten, die naar verwachting eind 2024 van start zullen gaan. Deze vluchten bieden mensen de mogelijkheid om de ruimte te ervaren zoals nooit tevoren.

Een samenwerking tussen Mercedes-Maybach en Space Perspective

De samenwerking tussen Mercedes-Maybach en Space Perspective is niet alleen opwindend voor beide bedrijven, maar ook voor de gehele industrie. Dit partnerschap bevordert innovatie in zowel elektrische auto’s als ruimtevaarttechnologieën. Door hun krachten te bundelen, streven Mercedes-Maybach en Space Perspective naar een duurzame en inspirerende toekomst.

Verwacht een golf van Mercedes Maybach voertuigen

Met deze nieuwe samenwerking kunnen we waarschijnlijk een toename zien van het aantal Mercedes Maybach voertuigen op de faciliteiten van Space Perspective. De doelgroep van beide merken komt overeen: mensen die op zoek zijn naar luxe en exclusiviteit. Het is dus geen verrassing dat deze twee prestigieuze merken elkaar hebben gevonden in deze spannende samenwerking.

stap aan boord van een ballon met Maybach luxe en verken de ruimte in 2024