De BMW M3 CS voegt een extra dosis intensiteit toe aan de race-uitstraling die de BMW M3 modellen altijd hebben gehad. Met zijn slimme lichtgewicht constructie, verhoogd motorvermogen, op maat gemaakte chassisconfiguratie, exclusieve ontwerpdetails en zorgvuldig afgestemde specificaties biedt dit speciale model een opwindende prestatiebeleving op het circuit en claimt het de topplaats onder de high-performance sedans van BMW M.

SuperSedan.De stoere 2023 BMW M3 CS .png

Indrukwekkende Specificaties

De BMW M3 CS is een krachtige auto voor autoliefhebbers, met een indrukwekkend vermogen van 405 kW (550 pk). Hij accelereert in slechts 3,4 seconden van 0 naar 100 km/u, behoort tot de topklasse in snelheid en biedt optimale tractie dankzij het M xDrive systeem, wat zowel de rijervaring als veiligheid verbetert. Het lichtgewicht ontwerp en de specifieke ophanging resulteren in uitstekende handling en wendbaarheid. Bovendien onderscheidt de BMW M3 CS zich met unieke ontwerpdetails en premium interieurafwerkingen, wat bijdraagt aan zijn luxe uitstraling.

 

 

Racetechnologie in het DNA

De BMW M3 CS is uitgerust met een framevrije BMW nierengrille met opvallende rode accenten en een koolstofvezel motorkap. De BMW Laserlight koplampen met gele details roepen associaties op met GT-racen. Het exclusieve CS-ontwerp omvat ook een ‘M3 CS’-embleem op de nierengrille, M kieuwen aan de zijkant en zwarte oppervlakken met een rode omlijning op de kofferdeksel. Zowel de achterdiffuser als de achterspoiler zijn vervaardigd van carbon. De standaard gesmede M lichtmetalen velgen, type 827 M, hebben een exclusieve V-spaak design met een Gold Bronzen afwerking.

Indrukwekkende Rijdynamiek

De BMW M3 CS combineert circuitprestaties met uitstekende bruikbaarheid in het dagelijks leven. Specifieke veren, stabilisatorstangen, dempingselementen en draagarmen optimaliseren de rijdynamiek. De M Carbon kuipstoelen verwelkomen bestuurder en passagier, terwijl de achterbank en de lichtgewicht middenconsole zijn uitgevoerd in een stijlvolle zwart-rode afwerking. Bovendien is de BMW M3 CS uitgerust met een titanium einddemper en een lichtgewicht M precisieveerpoot in zilvergrijs.

Hoog Toerental, Maximaal Vermogen

De M TwinPower Turbo 6 cilinder motor van de BMW M3 CS levert maar liefst 550 pk aan vermogen. De maximale laaddruk van de twee turbocompressoren is verhoogd van 1,7 naar 2,1 bar om nog meer kracht te leveren. Het maximale koppel bedraagt 650 Nm.

Exclusief, Lichtgewicht Interieur

Het interieur van de BMW M3  wordt gekenmerkt door lichtgewicht M Carbon kuipstoelen met een speciaal ontwerp voor zowel de bestuurder als de voorpassagier. De lichtgewicht middenconsole is vervaardigd van koolstofvezel. De standaarduitrusting omvat ook M veiligheidsgordels met een geweven streepmotief, interieurafwerking met koolstofvezel en een M Alcantara stuurwiel met schakelpeddels.

SuperSedan.De stoere 2023 BMW M3 CS .png

 

 

Met zijn krachtige prestaties, opwindende ontwerpkenmerken en geavanceerde technologieën biedt de BMW M3 CS een unieke combinatie van race-uitstraling en dagelijkse bruikbaarheid. Deze super sedan belichaamt de onwrikbare benadering van BMW M als het gaat om high-performance auto’s.