De Technohull Alpha 50 is een indrukwekkende dagboot van 15 meter, speciaal ontworpen om uitzonderlijke snelheid, stijl en zeewaardigheid te bieden. Met zijn innovatieve functies en geavanceerde technologieën is de Alpha 50 een ware blikvanger in de wereld van luxe boten.

Krachtige Prestaties en Stijl

Efficiëntie en krachtige prestaties kenmerken de Technohull Alpha 50. Ondanks zijn formaat verbruikt deze dagboot dezelfde hoeveelheid brandstof als kleinere modellen van Technohull. Uitgerust met vier buitenboordmotoren van elk 500 pk kan de Alpha 50 snelheden tot wel 78 knopen (144 km/u) bereiken, en zelfs nog sneller met krachtigere instellingen.

Het comfortabele en stijlvolle ontwerp van de Technohull Alpha 50 zorgt ervoor dat elke vaartocht een plezierige ervaring is. De dagboot is uitgerust met een aerodynamische hardtop en een volledige glazen voorruit, die bescherming bieden tegen de elementen. De stuurstand is voorzien van een hightech console en twee rijen schokabsorberende gestoffeerde stoelen, waardoor het besturen van deze boot niet alleen veilig, maar ook comfortabel is.

De Technohull Alpha 50: Een Strakke Nieuwe Dagboot Ontworpen voor Snelheid en Stijl

Veelzijdige Dekindeling

De dekindelingen van de Alpha 50 zijn veelzijdig en luxueus. Met uitgestrekte loungeruimtes en voldoende opslagruimte voor speelgoed en uitrusting, is deze dagboot ideaal voor zowel ontspanning als avontuur. Daarnaast beschikt de Alpha 50 over een luxe hut met een extra groot tweepersoonsbed, een apart toilet met douche en een grote kledingkast. Hierdoor kunt u tijdens uw vaartocht genieten van alle gemakken en comfort die u zich kunt wensen.

Luxe Woonruimtes

De woonruimtes aan boord van de Technohull Alpha 50 combineren moderne luxe met functionaliteit. Hoogwaardige materialen en een elegant kleurenpalet creëren een luxueuze omgeving waarin u zich direct thuis zult voelen. Of u nu wilt ontspannen in de loungehoek of wilt genieten van een heerlijke maaltijd aan de eettafel, de Alpha 50 biedt voldoende ruimte en comfort om aan al uw wensen te voldoen.

De Technohull Alpha 50: Een Strakke Nieuwe Dagboot Ontworpen voor Snelheid en Stijl

Indrukwekkende Snelheden

Met indrukwekkende snelheden tot wel 87 knopen (100 mph) in krachtigere motoropstellingen, is de Technohull Alpha 50 niet alleen snel maar ook ruim. Met een capaciteit van maximaal 16 personen, inclusief een extra hut voor gasten of bemanning, biedt deze dagboot voldoende ruimte voor iedereen om te genieten van het varen op volle snelheid.

Strak en Gestroomlijnd Ontwerp

Het strakke en gestroomlijnde ontwerp van de Technohull Alpha 50 is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan uitstekende handling en brandstofefficiëntie. De semi-rechte, golfdoordringende boeg zorgt ervoor dat deze boot moeiteloos door het water glijdt, terwijl het robuuste onderwaterschip zorgt voor stabiliteit en controle, zelfs in ruigere weersomstandigheden.

De Technohull Alpha 50 is gebouwd om zijn categorie te domineren. Met zijn uitzonderlijke snelheid, stijl en zeewaardigheid zal deze dagboot ongetwijfeld indruk maken op zowel ervaren watersporters als liefhebbers van luxe jachten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Griekse werf al 14 rompen van deze indrukwekkende dagboot heeft verkocht.