Altijd al gedroomd van het bezitten van een Audi RS4 ABT? Hier is uw kans! Voor slechts € 44.850 kunt u de trotse eigenaar worden van dit prachtexemplaar. Herinnert u zich die iconische rode RS4 die in botsing kwam met een caravan? Dit is datzelfde exemplaar, welke nu te koop staat. En dit alles voor slechts een fractie van de nieuwprijs. Ja, er is wat blikschade die hersteld moet worden, maar als u handig bent of bereid bent dit tegen minimale kosten te laten repareren, dan zit u straks achter het stuur van een schitterende Audi RS4 ABT.

Beschadigde Audi RS4 wordt voor een fractie te koop aangeboden

De Audi RS4 ABT trekt vooral liefhebbers aan die op zoek zijn naar prestaties en stijl in één pakket. Met zijn krachtige motor kan deze auto in slechts 3,9 seconden optrekken naar 100 km/uur. Deze snelheid gaat hand in hand met subliem rijgedrag en indrukwekkende handling dankzij het quattro vierwielaandrijvingssysteem.

Een Audi RS4 ABT voor een fractie van de prijs

Bron: Auto Elburg

Wat deze specifieke Audi RS4 ABT zo speciaal maakt, is het feit dat dit geen standaardmodel is. Dankzij het exclusieve pakket van tuner ABT Sportsline is deze auto voorzien van diverse upgrades die zorgen voor een nog sportievere en agressievere uitstraling. Denk hierbij aan aangepaste voorspoilers, sideskirts, een diffuser en een opvallende achterspoiler. Ook het interieur is onder handen genomen met hoogwaardige materialen en sportieve accenten.

Kansen en overwegingen

Het kopen van een auto met schade kan voordelen hebben, vooral financieel gezien. De lagere aanschafprijs biedt vaak ruimte om eventuele reparaties uit te voeren zonder dat u meer betaalt dan de werkelijke waarde van de auto. U dient echter wel rekening te houden met de tijd en kosten die gepaard gaan met het herstellen van de schade.

Een Audi RS4 ABT voor een fractie van de prijs

Bron: Auto Elburg

Als u besluit om deze Audi RS4 ABT aan te schaffen en te repareren, heeft u niet alleen een geweldige performance-auto in handen, maar ook de mogelijkheid om uw eigen stempel op dit voertuig te drukken. U kunt ervoor kiezen om de schade professioneel te laten herstellen of zelfs verdere modificaties toevoegen om de auto nog unieker te maken.

Een Audi RS4 ABT voor een fractie van de prijs

Bron: Auto Elburg

Dus, als u altijd al hebt gedroomd van het rijden in een Audi RS4 ABT, grijp dan nu uw kans! Voor slechts € 44.850 kunt u eigenaar worden van dit bijzondere voertuig en met wat aandacht en investeringen kunt u binnen de kortste keren genieten van het rijplezier dat deze auto te bieden heeft. Bekijk meer informatie op de site van Auto Elburg.