De vloer is een van de belangrijkste dingen in het interieur. Het vormt de basis van je interieur en bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in huis. Of je nu houdt van een landelijke, klassieke of juist industriële stijl in huis, met een vloer kun je alle kanten op en een goede basis creëren. Bij onlinevloerenspecialist.nl kun je kiezen uit veel verschillende soorten vloeren en alles wat je nodig hebt om een prachtige luxe vloer te leggen.

Een houten vloer

Een geliefde vloer blijft toch de klassieke houten vloer. Voor het traditionele effect leg je de planken in de lengte in de ruimte. Door voor een hoge kwaliteit hout te kiezen zal dit er al prachtig uitzien.  Voor het luxe gevoel is een houten vloer ook met een andere techniek te leggen. Zo zorgt een visgraatvloer meteen voor een luxe uitstraling. Ook de techniek van de Hongaarsepunt of andere manieren van leggen geeft meteen een ander gevoel. Er zijn veel motieven die gemaakt kunnen worden. Zo is zal ook een zogenoemde chateau houten vloer direct luxe voelen.

Een tegelvloer

Een andere vloer die al snel een luxe gevoel geeft, is een mooie tegelvloer. Een tegelvloer is te vinden in veel kleuren, afmetingen en ook erg veel designs. Daarnaast is een tegelvloer ook erg makkelijk schoon te maken en veel mensen kiezen het dan ook vanuit het oogpunt van gemak.  De luxe uitstraling van een tegelvloer heeft alles te maken met de afmeting en de kleur. Een tegelvloer met een druk design of uitspringende kleur kan een prachtige blikvanger zijn in de keuken of badkamer. Als je juist voor een rustigere tegel kiest zoals bijvoorbeeld marmer, zal het meteen een luxe uitstraling geven aan de ruimte en je echt dat hotel chic gevoel thuis geven.

Een gietvloer

Als laatste zien we steeds vaker prachtige gietvloeren voorbij komen. Een gietvloer wordt letterlijk gegoten en hiermee zorg je dat je een superstrak resultaat zal krijgen. Een strakke witte vloer zal meteen een luxe en modern gevoel geven in je woning. Met een gietvloer zijn er ook verschillende kleuren te kiezen en kun je veel kanten op om het helemaal bij jouw stijl aan te laten sluiten. Ook een betonvloer is hier een goed voorbeeld van. Voor een prachtige industriële of moderne woning zal de betonvloer net wat meer sfeer kunnen toevoegen, maar wel nog bij het moderne luxe gevoel aansluiten.