Goed nieuws voor de liefhebbers van het Britse sportautomerk Aston Martin. Kroymans Aston Martin Hilversum is aanwezig op de 36e editie van kunstbeurs PAN Amsterdam, waar voor het eerst in Nederland de nieuwe Aston Martin DB12 Volante wordt getoond. Een revolutionaire gebeurtenis, welke autoliefhebbers als muziek in de oren zal klinken.

Kroymans Aston Martin Hilversum lanceert gloednieuwe Aston Martin DB12 Volante voor het eerst in Nederland

Het Hilversumse bedrijf Kroymans Aston Martin is al sinds 1991 een begrip voor liefhebbers van Aston Martin en Lagonda. Als gelicentieerde dealer is het bedrijf volledig gericht op de verkoop, het onderhoud en de reparatie van alle modellen van Aston Martin. Zowel nieuw, als pre-owned of klassiek. De showroom staat bol van de nieuwste modellen, maar heeft ook een ruim aanbod aan occasions.

Kroymans heeft daarnaast ook de prachtige eer om de gloednieuwe Aston Martin DB12 Volante voor het eerst aan het Nederlandse publiek te introduceren. De wagen is nog tot en met 26 november te bewonderen op de meest toonaangevende beurs voor kunst, antiek en design: PAN Amsterdam, welke van 19 tot en met 26 november wordt gehouden in de RAI te Amsterdam.

De indrukwekkende prestaties van de gloednieuwe Aston Martin

De Super Tourer, met een 4.0-liter V8-motor met dubbele turbo, levert een vermogen van 680 pk en 800 Nm aan koppel. Met een achttraps automaat van ZF sprint de wagen in slechts 3,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. De topsnelheid bedraagt 325 kilometer per uur. Binnen 14 seconden is het dak te openen, welke zorgt voor een nog optimaler genot van het geluid van de heerlijke V8 soundtrack.

De wagen heeft een vanafprijs van € 318.000,-. De releasedatum voor de 2024 Aston Martin DB12 Volante staat voor de deur, maar u kunt zich nu al vergapen aan deze Magneto Bronze DB12 Volante, met Copper Tan interieur, op de PAN-beurs in Amsterdam, welke nog tot 26 november plaatsvindt.