Op een indrukwekkend landgoed van $ 20 miljoen in Miami valt een bijzondere eigenschap op: een heuse Ferrari die ingebouwd is in de muur van de bioscoop. Dit unieke huis, ontworpen door EMIK DESIGN, haalt inspiratie uit luxueuze horecamerken zoals Waldorf Astoria en Ritz-Carlton. Met zes slaapkamers, negen badkamers en adembenemende elementen biedt dit landgoed een ongeëvenaarde vastgoedervaring.

Luxe voorzieningen en doordacht design

Het landgoed zelf verwent bewoners met luxe voorzieningen en doordacht design. Maatwerk, armaturen, meubels en vakmanschap zijn hier bewonderenswaardig, evenals een buitendouche en verbluffende uitzichten. De royale ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen, wat een open en uitnodigende sfeer creëert.

Uniek landgoed van $20 miljoen in Florida een Ferrari in de bioscoopmuur.
Uniek landgoed van $20 miljoen in Florida een Ferrari in de bioscoopmuur.

Een unieke woningervaring

Dit exclusieve huis staat te koop voor $ 19.950.000 en biedt een woonervaring zonder gelijke. Het is werkelijk uniek in zijn soort en zal de toekomstige eigenaar voorzien van een woning die zich onderscheidt van alle andere huizen op de markt. Het is zonder twijfel een buitengewone vondst in de vastgoedmarkt van Miami.

Uniek landgoed van $20 miljoen in Florida een Ferrari in de bioscoopmuur. Uniek landgoed van $20 miljoen in Florida een Ferrari in de bioscoopmuur.

Investeringsmogelijkheden in Miami

Naast het feit dat dit landgoed ongeëvenaard is qua design en luxe-voorzieningen, biedt het ook aanzienlijke investeringsmogelijkheden op de vastgoedmarkt in Miami. Met zijn supercar-thema trekt dit pand liefhebbers aan die geïnteresseerd zijn in zowel luxe wonen als auto’s. Het is de perfecte samensmelting van beide werelden en zal ongetwijfeld veel interesse wekken.

Uniek landgoed van $20 miljoen in Miami een Ferrari in de bioscoopmuur.

Hoewel de vraagprijs van $ 19.950.000 niet voor iedereen toegankelijk is, biedt dit landgoed wel een unieke kans om deel uit te maken van iets bijzonders. De marktwaarde van dit pand wordt verwacht te stijgen, waardoor het een aantrekkelijke investeringsoptie is voor diegenen die streven naar langdurige waarde.

Het landgoed van bijna € 20 miljoen in Florida, met de ingebouwde Ferrari in de bioscoopmuur, een spectaculaire eigendom zonder weerga. Met zijn luxe voorzieningen, adembenemende design en supercar-thema biedt dit huis een vastgoedervaring die ongeëvenaard is op de markt. Voor diegenen die exclusiviteit en investeringsmogelijkheden zoeken, is dit landgoed zeker het overwegen waard. Bekijk meer informatie op de site van Official Partners.