Op huizensite Funda staan talloze huizen te wachten op een nieuwe bewoner. Het is vaak dan ook moeilijk om onderscheidend te zijn, maar sommige pogingen om origineel te zijn slagen glansrijk. Een makelaar die poogt een miljoenenvilla nabij het Brabantse Breda te verkopen poseert op de verkoopfoto’s namelijk zelf als Elvis Presley en dat levert hilarische plaatjes op.

Makelaar poseert als Elvis Presley op foto’s miljoenenvilla

De woning waarin de makelaar zijn show opvoert staat in het dorp Heilaar, onder de rook van Breda. Dat de makelaar poseert als de in 1977 wijlen ‘King of Rock & Roll’ is overigens niet vreemd, de Graceland-woning is namelijk volledig ondergedompeld in de typerende Presley-stijl.

Elvis Presley villa Breda

Deze vrijstaande villa beschikt over 1.652 m² grond, met een woonoppervlakte van in totaal 521 m². Ruimte genoeg dus, en dan zijn er ook nog eens genoeg mogelijkheden om verder uit te breiden. Als we onszelf door de ruime hal met vide, de zogeheten – Can’t Help Falling In Love-ruimte – en afbeelding van Elvis in de vloer verplaatsen, komen we uit in één van de twee woonkamers. Een ideaal gegeven voor als u in de hectiek van het leven even zin hebt om alleen te zijn. De beide woonkamers zijn zo’n 100 m² groot. Op de begane grond is verder een eetkamer, een ruime woonkeuken en garage te vinden.

Vier slaap- en badkamers bedekken de bovenverdieping

Op de bovenverdieping is de immense grootte van deze bijzondere villa nog meer luister bij gezet. Aldaar op de verdieping, Heartbreak Hotel, vinden we de master bedroom van ca. 70 m². Op deze verdieping zijn ook de vier badkamers gesitueerd.

Villa Breda Elvis Presley

Als we een verdieping omhoog gaan geraken we op de Are You Lonesome Tonight-verdieping, waar we de overige drie royale slaapvertrekken aantreffen. Deze villa is voor de niet-Presley fans overigens erg gemakkelijk aan te passen naar uw eigen wensen. Of u moet het zo willen laten, dat behoort uiteraard ook tot de opties. In ieder geval verlangt de huidige bewoner en fervente Elvis-liefhebber een bedrag van € 2.495.000 voor zijn persoonlijke Graceland. Bekijk hier de Funda-advertentie.