Recentelijk hebben GTST-actrice Moise Trustfull en haar vriend, vroegere zanger van boyband B-Brave Kaj van der Voort een nieuw huis verworven in Amsterdam. Momenteel zijn ze druk bezig met de renovatie van dit opknappertje, dat ze hebben aangeschaft voor € 495.000, wat € 40.000 boven de vraagprijs lag. Het huis heeft een ruimte van 52 m².

Moise Trustfull en Kaj van der Voort slaan tonnen stuk op Amsterdamse benedenwoning

De nieuwe woning van het stel omvat twee kamers en een halfopen keuken. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin, die een oppervlakte heeft van 36 m² en zich bevindt op het noorden. Er zijn mogelijkheden om aan de achterzijde uit te bouwen.

Moise Trustfull en Kay van der Voort: het onthullende avontuur van hun nieuwe Amsterdamse droomhuis

Bron: Bekende Buren

Ligging

De woning bevindt zich op een gunstige locatie op loopafstand van het bekende Vondelpark, met het stadscentrum van Amsterdam op slechts 15 minuten fietsen. Dit nieuwe huis biedt de twee niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook talloze mogelijkheden om hun persoonlijke touch aan het interieur toe te voegen. Met hun creatieve talenten zal dit ongetwijfeld resulteren in een prachtige woning die perfect bij hen past.

Moise Trustfull en Kay van der Voort: het onthullende avontuur van hun nieuwe Amsterdamse droomhuis

Bron: Bekende Buren

De twee hebben de woning zoals gezegd gekocht voor een vraagprijs van € 495.000, wat € 40.000 boven de oorspronkelijke vraagprijs lag. Daarbij komt ook nog het feit dat de verbouwing ook een flinke kostenpost voor de twee zal opleveren.

Moise Trustfull kennen we naast haar werkzaamheden als actrice ook als de dochter van presentatrice Quinty Trustfull, die lang Koffietijd presenteerde. Kaj van der Voort kennen we als zanger. Hij was vroeger de frontzanger van de boyband B-Brave.

Bekijk meer foto’s op de site van Bekende Buren.