Monica Geuze, bekend van haar succesvolle YouTube-kanaal en andere media-optredens, heeft onlangs haar appartement in Vinkeveen verkocht. Na slechts twee jaar bezit te hebben gehad van het pand, heeft ze een aanzienlijk verlies geleden ten opzichte van haar initiële vraagprijs. Het appartement werd uiteindelijk verkocht voor 610.000 euro, terwijl de oorspronkelijke vraagprijs maar liefst 695.000 euro bedroeg.

Appartement van Monica Geuze in de verkoop beland

Het appartement dat Monica Geuze in 2018 kocht voor € 550.000, is prachtig ingericht en beschikt over een totaal gerenoveerd oppervlak van 157 m². Het biedt drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer, evenals een keuken met een kookeiland. Hoewel de verkoop resulteerde in een winst van € 40.000 na aftrek van hypotheken, was dit bedrag lager dan verwacht. Daarnaast moeten er nog bijkomende kosten worden gemaakt, zoals makelaarscourtage, waardoor het uiteindelijke bedrag nog verder zal dalen.

Het appartement dat Geuze te koop had staan in Vinkeveen, was voorzien van een luxe en smaakvolle inrichting. Het interieur was zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en kwaliteit. De ruimtes waren stijlvol ingericht met moderne meubels en accessoires die een warme en uitnodigende sfeer creëerden.

Met een totaal gerenoveerd oppervlak van 157 m² bood het appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen. De open indeling zorgde voor een naadloze overgang tussen de verschillende kamers, waardoor er een gevoel van ruimtelijkheid werd gecreëerd.

Monica Geuze verkoopt appartement in Vinkeveen

Bron: Bekende Buren

Praktische indeling

Het appartement beschikte over drie kamers, waarvan twee slaapkamers en één badkamer. Dit maakte het ideaal voor stellen of kleine gezinnen die op zoek waren naar een comfortabele woonruimte.

De keuken was uitgerust met een kookeiland, wat niet alleen praktisch was tijdens het bereiden van maaltijden, maar ook diende als centraal punt in de keuken. Hierdoor kon de keuken ook fungeren als ontmoetingsplek voor familie of vrienden.

Monica Geuze verkoopt appartement in Vinkeveen

Bron: Bekende Buren

Financiële gevolgen

Ondanks eerdere verwachtingen resulteerde de verkoop van Monica Geuze’s appartement uiteindelijk in een winst van slechts 40.000 euro. Dit bedrag was aanzienlijk lager dan gehoopt en werd nog verder verminderd door bijkomende kosten, zoals de makelaarscourtage.

Het is interessant om op te merken dat Monica Geuze momenteel verblijft in een ander eigendom in Amsterdam Oud-Zuid, dat ze heeft gekocht voor maar liefst € 1,6 miljoen. Deze aankoop laat zien dat ze nog steeds comfortabel kan leven ondanks het financiële verlies van haar voormalige appartement. Hoewel Monica Geuze haar appartement in Vinkeveen na slechts twee jaar met verlies heeft verkocht, is ze erin geslaagd om een nieuwe woning te vinden die aan haar wensen voldoet. Het appartement in Vinkeveen werd gekenmerkt door een luxe inrichting en praktische indeling, wat het aantrekkelijk maakte voor potentiële kopers.

Ondanks het financiële verlies blijft Monica Geuze succesvol en heeft ze ervoor gezorgd dat ze nog steeds kan genieten van alle comfort die ze gewend is. Dit toont aan dat zelfs bij tegenslagen bekende persoonlijkheden zoals Monica Geuze veerkrachtig zijn en zich kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden.

Bekijk de site van Bekende Buren voor meer informatie.