De Audi RSQ8 2023 overstijgt de standaard luxe SUV met zijn indrukwekkende aanwezigheid en twee rijen stoelen. Als afgeleide van het vlaggenschip van Audi, de Q8, en als een klasse boven de hoogwaardige SQ8 SUV, onderscheidt deze auto zich vooral door de krachtige motor onder de motorkap. Met een 4.0L Twin Turbo V8 levert de RSQ8 maar liefst 441 kW (600 pk) bij 6000 tpm en heeft hij een koppel van 800 Nm.

Luxe interieur en geavanceerde technologie van de Audi RSQ8

Bij het bewonderen van de carrosserie van de Audi RSQ8 vallen direct de kenmerkende details op, zoals de aflopende daklijn aan de achterkant en de brede, rechthoekige Singleframe grille, die aanzienlijk groter is dan die van zijn voorganger, de Audi Q8.

SuperSUV: Audi RSQ8 2023 de relaxte krachtpatser

Het interieur van deze SUV straalt luxe uit en zit boordevol geavanceerde technologieën. Het MMI-aanraakscherm met haptische feedback is zeer gebruiksvriendelijk, en het digitale instrumentenpaneel kan volledig worden aangepast aan jouw voorkeuren.

SuperSUV: Audi RSQ8 2023 de relaxte krachtpatser

Krachtige prestaties en rijcomfort

Met een vermogen van 600 pk bij 6000 tpm en een koppel van 800 nm bij 4800 tpm, gekoppeld aan een 8 traps automatische transmissie, is de RSQ8 zeker geen auto om te onderschatten. Hij biedt krachtige prestaties en een buitengewoon rijcomfort.

SuperSUV: Audi RSQ8 2023 de relaxte krachtpatser

Prijs versus prestatie

Wat betreft de prijzen: de Audi RSQ8 varieert afhankelijk van de specifieke details en aanpassingen. De startprijs voor een basisversie ligt rond de € 190.000. Echter, er zijn ook meer prestigieuze versies beschikbaar, zoals de ABT RSQ8-R. Hiervan worden slechts 125 exemplaren gemaakt en deze zijn geprijsd op € 300.000. en wordt erg veel vergeleken met de Lamborghini Urus.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel de prijs aan de hogere kant kan liggen, de Audi RSQ8 2023 wordt geprezen om zijn buitengewone prestaties en nauwkeurige afwerking. Dit maakt het een zeer gewilde optie voor autobezitters die op zoek zijn naar zowel kracht als luxe.

SuperSUV: Audi RSQ8 2023 de relaxte krachtpatser

Met een krachtige motor, kenmerkende designelementen en luxueuze interieur maakt de Audi RSQ8 2023 indruk als een SUV. Het is een perfecte keuze voor autoliefhebbers die willen genieten van topprestaties in combinatie met comfort en stijl.