De huidige verkiezingen zijn misschien wel belangrijker dan ooit. De belangen lijken nooit zo groot geweest en iedereen heeft zijn zegje paraat. Pure Luxe-oprichter Floris Wyers gaat in gesprek met de lijsttrekker van Forum voor Democratie, Thierry Baudet. Onder het genot van een glaasje champagne nemen de twee de stand des levens door op de achterband van Wyers’ gepersonaliseerde BMW i7.

Pure Luxe-oprichter Floris Wyers in gesprek met Thierry Baudet

In een regenachtig Amsterdam, op het Museumplein, ontmoeten Floris en de flyerende Baudet elkaar voor het eerst. Bij toeval, en de twee stappen in voor een goed gesprek over verschillende zaken zoals luxe, politiek, Baudet’s tumultueuze privéleven en de andere randzaken in het leven. Ook vertelt de Forum voor Democratie-lijsttrekker welke invloed de aanval in Gent op hem en zijn gezin heeft gehad.

Eerst enthousiasmeert Floris de politicus nog even rondom zijn nieuwe bolide, de gloednieuwe BMW i7, compleet gepersonaliseerd naar de bij Pure Luxe gehanteerde standaarden, alvorens ze de stand van de Nederlandse politiek doorspreken. Baudet benadrukt het belang van de standpunten van zijn partij.

Uiteraard leert Floris de FvD-lijsttrekker nog even de kunst van het sabreren. Hoe dat eruit komt te zien? Dat kunt u in de onderstaande YouTube-video natuurlijk even aanschouwen. Laat ook nog even een duimpje en iets in de commands achter.