De bekende Nederlandse actrice van GTST (Goede tijden, Slechte Tijden) Marly van der Velden en haar partner Mike hebben besloten om hun prachtige huis in Baarn op de markt te brengen. Het vrijstaande pand uit 1900 biedt een comfortabele woonruimte en is ideaal voor gezinnen.

Ruime woning met besloten tuin

De woning op Funda heeft een woonoppervlakte van ruim 120 vierkante meter en is gelegen op een perceel met een tuin op het zuiden. De besloten achtertuin is voorzien van een tuinhuis en zelfs een buitendouche, waardoor je optimaal kunt genieten van het buitenleven.

Actrice Marly van der Velden zet haar huis te koop in Baarn

Marly en Mike hebben altijd veel plezier gehad in het creëren van een warme en gezellige sfeer in hun huis. De ruime woonkamer biedt voldoende plek voor het hele gezin om samen te komen en te ontspannen. Daarnaast zijn er vier slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor de kinderen.

De perfecte leefomgeving voor Marly van der Velden

Het huis van Marly en Mike is ideaal gelegen in Baarn, een prachtige plaats in de provincie Utrecht. Baarn staat bekend om zijn groene omgeving en mooie natuur, waardoor het een perfecte plek is voor gezinnen die houden van buitenactiviteiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Daarnaast zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vindt u diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook het treinstation is goed bereikbaar, waardoor u snel in steden als Amsterdam of Utrecht kunt zijn.

Een unieke kans

Voor liefhebbers van comfortabel wonen in een prachtige omgeving is dit huis van Marly van der Velden een unieke kans. Met een vraagprijs van zo’n 700.000 euro krijg je veel waarde voor je geld.

Bent u op zoek naar een ruime woning met een besloten tuin? Wil je genieten van het buitenleven en toch dicht bij alle voorzieningen wonen? Dan is dit huis zeker iets voor u. Zie hier het huis op Funda.