Op de 16e verdieping van een gebouw in Nijmegen prijkt het adembenemende penthouse ‘De Lunet’, dat een rustgevend uitzicht biedt op de Waal en de omringende omgeving. Met een indrukwekkende vloeroppervlakte van 629 m² is dit penthouse een ware oase van luxe.

Interieur en Voorzieningen

Het penthouse omvat een riante woonkamer, drie slaapkamers met aangrenzende luxe badkamers, een ruim kantoor, een eigentijdse keuken met hoogwaardige apparatuur en zelfs een fitnessruimte. Het interieur, ontworpen door de gerenommeerde interieurspecialist Pieter Laureys, kenmerkt zich door hoge plafonds, grote ramen en een geavanceerd Domotica-systeem.

adembenemend penthouse in Nijmegen voor een leuke prijskaartje van maar liefst 5.7 miljoen adembenemend penthouse in Nijmegen voor een leuke prijskaartje van maar liefst 5.7 miljoen

Extra’s

Naast de eerder genoemde faciliteiten biedt het penthouse een sauna, een stoombad, een praktische wasruimte en voldoende opbergruimte. Voor de liefhebbers van muziek is er een B&O-geluidsinstallatie aanwezig. Bovendien beschikt het penthouse over vier privéparkeerplaatsen en een ruime berging.

adembenemend penthouse in Nijmegen voor een leuke prijskaartje van maar liefst 5.7 miljoen

Dit penthouse onderscheidt zich door verdiepingshoge raampartijen, exclusief interieurdesign en een panoramisch 360 graden uitzicht over de omgeving. Het is uitgerust met een Domotica-systeem voor optimale controle en gemak. Het pand biedt tevens privéparkeergelegenheid en klimaatbeheersing voor maximaal comfort.

Locatie en omgeving Nijmegen

Gelegen in Nijmegen, de oudste stad van Nederland, combineert dit penthouse historische charme met moderne luxe. Nijmegen biedt een bruisende levensstijl met een mix van cultuur, erfgoed, natuur en recreatiemogelijkheden.

Nijmegen staat bekend als ‘Oude stad, jonge Vibe’ en biedt tal van culturele attracties zoals het Valkhof Museum, De Vereniging concertzaal, Stadsschouwburg theater, cultureel centrum LUX en poppodium Doornroosje. Jaarlijks worden er evenementen georganiseerd, waaronder de Vierdaagse, Vierdaagsefeesten, Zevenheuvelenloop en grote concerten en festivals in het Goffertpark.

De unieke ligging van Nijmegen tussen heuvels en bossen aan de Waal maakt het al eeuwenlang een aantrekkelijke woonomgeving. Het penthouse biedt adembenemende panoramische uitzichten op zowel oud als nieuw Nijmegen, evenals serene vergezichten op de Waal, uiterwaarden en de Ooijpolder.

Nijmegen is uitstekend bereikbaar via vier NS-stations, waarbij het Centraal Station op slechts 5 minuten loopafstand ligt. Daarnaast is de stad gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A15, A50 en A73. Bekijk meer foto’s van dit adembenemende penthouse in Nijmegen op Funda.