Kracht en elegantie komen samen in een unieke samenwerking tussen Bentley en Ducati. Deze twee iconische merken hebben hun krachten gebundeld om een ​​limited edition power cruiser te creëren die motor- en autoliefhebbers over de hele wereld zal betoveren. Met een prijskaartje van $ 70,000 is deze exclusieve motorfiets bedoeld voor verzamelaars en liefhebbers die op zoek zijn naar iets unieks en hoogwaardigs.

Bentley en Ducati slaan de handen ineen

Ducati, gevestigd in Italië, staat bekend om het produceren van premium motorfietsen die krachtig, capabel en adembenemend mooi zijn. Aan de andere kant is Bentley, een Engels automerk met een rijke geschiedenis, synoniem met luxe auto’s die vakmanschap en prestaties combineren. Nu hebben deze twee grootheden zich verenigd om iets buitengewoons te creëren: de limited edition power cruiser.

De Diavel power cruiser is het resultaat van deze samenwerking. Deze indrukwekkende motorfiets wordt aangedreven door een torque-geoptimaliseerde 1.154cc V4-motor die maar liefst 168 pk levert. Naast interne aanpassingen heeft de Diavel ook een grondige heroverweging gekregen op het gebied van design. Het heeft opnieuw vormgegeven carrosserieën, prachtige lakkleuren en is rijkelijk voorzien van carbon fiber afwerkingsdetails. Dit geeft de limited edition power cruiser een unieke uitstraling die zowel kracht als elegantie uitstraalt.

Bentley en Ducati slaan de handen ineen voor een limited edition power cruiser van $70,000

Een schitterend interieur geïnspireerd door Bentley

Het interieur van de Diavel is even indrukwekkend als zijn prestaties. De rijder wordt verwelkomd door een stoel die bekleed is met zwart Alcantara leer, voorzien van het herkenbare Bentley-logo “B”. Dit ontwerp is geïnspireerd op de interieurmaterialen en kleuren van de nieuwe 730 pk twin-turbo Bentley Batur, die in 2024 wordt gelanceerd. Het resultaat is een luxueuze en comfortabele rijervaring waarbij vakmanschap en stijl samenkomen.

De limited edition power cruiser van Bentley and Ducati richt zich op een specifieke doelgroep: motorliefhebbers die ook een passie hebben voor luxe auto’s en hoge prestaties. Met een prijskaartje van $70,000 is deze motorfiets niet voor iedereen weggelegd, maar eerder bedoeld voor verzamelaars en liefhebbers die op zoek zijn naar iets unieks en exclusiefs. Deze samenwerking voegt waarde toe aan beide merken en biedt klanten de mogelijkheid om te genieten van het beste van beide werelden: de kracht en elegantie van Bentley-auto’s gecombineerd met de snelheid en wendbaarheid van Ducati-motorfietsen.

Zowel Bentley als Ducati hebben binnen hun respectievelijke markten een sterke reputatie opgebouwd dankzij hun vakmanschap, innovatieve technologieën en compromisloze kwaliteit. Door hun expertise te bundelen, creëren ze een limited edition power cruiser die zowel esthetisch aantrekkelijk als technisch geavanceerd is. Deze motorfiets zal ongetwijfeld de aandacht trekken van motor- en autoliefhebbers over de hele wereld.

Bentley en Ducati slaan de handen ineen voor een limited edition power cruiser van $70,000

Een gewild verzamelobject

Met slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar, zal de limited edition power cruiser een exclusief en gewild verzamelobject worden. De combinatie van Bentley’s luxe en elegantie met Ducati’s passie voor prestaties en motorsport maakt dit een unieke samenwerking die de harten van vele enthousiastelingen zal veroveren. Het bezitten van deze motorfiets betekent het bezitten van iets bijzonders, iets dat alleen een select aantal mensen kunnen ervaren.

De samenwerking tussen Bentley en Ducati voor deze limited edition power cruiser is een spannende ontwikkeling in de wereld van motorfietsen en auto’s. Het combineert het beste van beide merken om iets buitengewoons te creëren dat zowel esthetisch als technisch indrukwekkend is. Voor degenen die bereid zijn te investeren in deze exclusieve motorfiets, wacht er een unieke rijervaring waarbij luxe en prestaties samenkomen op twee wielen.