Dit jaar lanceerden wij twee keer ons mooie Pure Luxe magazine. Nummer 9 vlak voor de zomer – met op de cover de altijd charmante powervrouw Monique des Bouvrie – en nummer 10 vlak voor de feestdagen (2 weken geleden i.s.m. PAN Amsterdam kunstbeurs) met op de cover de eveneens charmante en creatieve H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme.

In 2024 lanceren wij wederom twee edities van ons magazine, dat overigens niet te koop is en waarop ook geen abonnement te verkrijgen is. Wij sturen het magazine kosteloos naar eigenaren van onroerend goed met een WOZ-waarde vanaf € 1.5 miljoen. Best wel een unieke distributievorm. Daarnaast geven wij ook Christie’s International Real Estate | r365 magazine uit twee keer per jaar.

Mocht u eens kennis willen maken of mee willen doen, neemt u dan contact met mij op. En met alle plezier stuur ik u alvast een of meerdere magazines toe.

Meedoen met Pure Luxe is niet alleen adverteren d.m.v. een advertentie of advertorial: u komt terecht in ons steeds verder uitdijende zakelijke netwerk van professionals dat naast een fysiek magazine ook een druk bezochte website omvat en een (al zeg ik het zelf) zeer populair YouTube-kanaal. En vergeet ook zeker niet onze sociale media zoals LinkedIn, Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok en “X”.

En als laatste treed ik natuurlijk persoonlijk op als ambassadeur voor al mijn klanten en koppel ik hen graag aan elkaar, eigenlijk het leukste: zaken doen!

Ik wens u alvast zeer prettige feestdagen en een fantastisch 2024 toe…!

Floris F.C. Wyers
Uitgever