Floris Wyers, oprichter van, Pure Luxe bracht onlangs een bezoek aan Mobicep, de bekende Nederlandse influencer en ondernemer. In een frisse video deelt Mobicep updates over zijn huis, waarbij de bouw van een poolhouse en zwembad in de spotlight staan. Maar de video biedt meer dan dat. Mobicep toont ook trots zijn nieuwe elektrische SUV, een Lotus Electra, en bespreekt zijn plannen om over te stappen op elektrisch rijden.

Een kijkje achter de schermen bij MoBicep’s thuisoase

De video geeft een gedetailleerde blik op zowel het interieur als exterieur van de Lotus Electra. Mobicep legt uit waarom hij voor deze elektrische auto heeft gekozen, waarbij hij wijst op de milieuvriendelijkheid en lage onderhoudskosten. Hij benadrukt ook de groeiende populariteit van elektrisch rijden en het toenemende aantal laadpunten.

Daarna neemt MoBicep ons mee op een rondleiding door zijn huis, waar hij met trots recente toevoegingen laat zien. Het hoogtepunt is natuurlijk het zwembad en het poolhouse, waar hij hoopt veel tijd door te brengen zodra alles gereed is.

Zakelijk inzicht van MoBicep

Mobicep deelt tevens inzichten in zijn zakelijke activiteiten, waarbij hij onthult dat hij momenteel levert aan grote supermarktketens zoals Jumbo en Albert Heijn. Hij bespreekt ook de impact van Black Friday op zijn bedrijf en hoe dit evenement heeft bijgedragen aan zijn succes.

De presentator van Pure Luxe vraagt ook naar het aankomende avontuur van Mobicep in het theater. Mobicep deelt enthousiast zijn plannen om te spreken over motivatie en succes, in de hoop anderen te inspireren om hun dromen na te jagen en doorzettingsvermogen te tonen.

Om de video luchtig en humoristisch te houden, bevat deze ook een segment waarin Mohamed Lemhadi, zoals hij in het echt heet, voor het eerst elektrisch rijden ervaart. Hij deelt zijn eerste indrukken en grappige momenten tijdens deze nieuwe ervaring.

Met deze video heeft de influencer opnieuw laten zien waarom hij zo geliefd is bij zijn fans. Zijn enthousiasme, zakelijke inzichten en gevoel voor humor maken hem tot een unieke persoonlijkheid in de wereld van influencers. We kijken vol verwachting uit naar wat hij als volgende gaat bereiken.