Dubai staat bekend om zijn indrukwekkende skyline, gevuld met architectonische meesterwerken. Nu voegt Franck Muller, een luxe horlogemaker uit Zwitserland, daar een opvallend element aan toe. In samenwerking met London Gate, de toonaangevende vastgoedontwikkelaar van de Verenigde Arabische Emiraten, zal Franck Muller een luxueuze woontoren bouwen die volledig in het teken staat van horloges. Met een hoogte van zo’n 457 meter wordt dit het hoogste merk gebonden woontoren in Dubai en markeert het de stijlvolle entree van Franck Muller in de vastgoedwereld.

Franck Muller bouwt de hoogste woontoren van Dubai

Eman Taha, CEO van London Gate, verklaarde volgens Khaleejtimes: “Na onze succesvolle projecten Maya V, Nadine I en II op de vastgoedmarkt van de VAE presenteren we met trots ons nieuwste meesterwerk in samenwerking met het iconische horlogemerk Franck Muller. Dit project introduceert de allereerste door Franck Muller gebrandmerkte residenties. Met deze samenwerking streven we ernaar om een woonervaring te creëren die aansluit bij de merkwaarden en visie van zowel London Gate als Franck Muller. Dit exclusieve merk gebonden residentiële project is een bewijs van ons streven naar ongeëvenaarde en unieke ruimtes die de essentie en prestige van onze merkpartner belichamen.”

Bijzondere woonervaring

Erol Baliyan, managing director bij Franck Muller, merkte op: “We zijn verheugd om uit te breiden in het Midden-Oosten via deze samenwerking met London Gate. We hebben strategisch de merkgebonden residentiële markt in de VAE verkend om onze erfenis van excellentie naar vastgoed uit te breiden. Het lanceren van de allereerste vastgoedsamenwerking van Franck Muller in een wereldstad als Dubai, bekend om zijn levendigheid, luxe en ontwikkeling, is buitengewoon. Dit markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor ons merk. We zijn enthousiast om een baanbrekende erfenis voor Franck Muller te introduceren, die de eerste zal zijn van vele iconische wereldwijde projecten.”

Franck Muller bouwt 's werelds hoogste woontoren met klokkentoren in Dubai

Deze ambitieuze woontoren zal niet alleen dienen als een luxueuze woonruimte, maar ook als een symbool van stijl en vakmanschap. De gehele toren zal doordrenkt zijn met horloge-gerelateerde elementen, waardoor bewoners zich onderdompelen in de wereld van Franck Muller. Van elegant ontworpen interieurs tot exclusieve faciliteiten en diensten geïnspireerd door horloges, deze residenties beloven een unieke leefomgeving te creëren.

Met zijn hoogte van zo’n 457 meter wordt deze woontoren het hoogste gebouw met klokkentoren van Dubai, en zelfs ter wereld. De klokkentoren zelf zal fungeren als een indrukwekkend herkenningspunt in de skyline van Dubai, met een prachtig uitzicht over de stad. Het zal ongetwijfeld een blikvanger zijn en de aandacht trekken van zowel bewoners als bezoekers.

Symbool voor luxe en verfijning

De keuze voor Dubai als locatie voor dit project is geen toeval. Dubai staat bekend om zijn gedurfde architectuur en luxe levensstijl, waardoor het de perfecte plek is voor Franck Muller om zijn entree te maken in de vastgoedmarkt. Door zich te vestigen in deze bruisende stad, kan Franck Muller profiteren van het dynamische zakelijke klimaat en de bloeiende vastgoedsector van Dubai.

Franck Muller’s betreding van de vastgoedmarkt markeert een nieuwe fase in hun streven naar excellentie en innovatie. Als horlogemerk dat bekend staat om zijn vakmanschap en unieke ontwerpen, belooft Franck Muller dezelfde filosofie toe te passen op hun residentiële project. Bewoners kunnen uitkijken naar hoogwaardige afwerkingen, state-of-the-art technologieën en ongeëvenaarde luxe. Met deze samenwerking tussen Franck Muller en London Gate wordt niet alleen een nieuw iconisch gebouw gecreëerd, maar ook een unieke woonervaring die horlogeliefhebbers zal aanspreken. Het is een spannende ontwikkeling die laat zien hoe merken buiten hun traditionele grenzen treden om nieuwe markten aan te boren en zichzelf opnieuw uit te vinden. 

Al met al belooft de bouw van ’s werelds hoogste woontoren met klokkentoren in Dubai een opmerkelijk project te worden. Franck Muller en London Gate bundelen hun krachten om een unieke woonomgeving te creëren die zowel luxe als vakmanschap belichaamt. Voor horlogeliefhebbers en vastgoedliefhebbers over de hele wereld zal deze woontoren ongetwijfeld een iconisch symbool worden van uitmuntendheid en innovatie.