John de Bever heeft recent zijn appartement in Den Bosch verkocht voor een bedrag van € 35.000 minder dan de oorspronkelijke vraagprijs van € 575.000. Deze verkoop resulteerde in een verlies van € 18.000 nadat hij het appartement in 2020 had gekocht voor € 465.000 en de hypotheek van € 558.000 had afbetaald.

Kenmerken van het appartement van John de Bever

Het appartement van John de Bever is gelegen midden in een prachtige golfbaan en beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 124 m². Met in totaal vier kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer, biedt dit ruime appartement voldoende leefruimte.

Een opvallend kenmerk van dit appartement is de open luxe keuken met diverse hoogwaardige inbouwapparatuur. Dit zorgt ervoor dat koken en dineren een waar genot wordt. Daarnaast is er ook nog een kantoor aan huis aanwezig, wat ideaal is voor mensen die graag thuis werken of behoefte hebben aan een rustige werkplek.

Als kers op de taart biedt het balkon van dit appartement prachtig uitzicht op de golfbaan. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een lange dag terwijl u geniet van het groene landschap om u heen.

John de Bever verkoopt appartement met uitzicht op golfbaan

Bron: Bekende Buren

Luxe wonen in een groene omgeving

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele woonruimte, maar ook de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de golfbaan. Het is een unieke kans om te wonen in een prachtige groene omgeving, weg van het drukke stadsleven.

Daarnaast bevindt dit appartement zich op een gunstige locatie met goede bereikbaarheid. Diverse voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, zijn binnen handbereik. Hierdoor combineert dit appartement het beste van beide werelden: rust en natuur aan de ene kant en gemakkelijke toegang tot alle benodigde faciliteiten aan de andere kant.

Een kans voor liefhebbers van golf

Voor fanatieke golfers is dit appartement een droom die uitkomt. Met directe toegang tot de golfbaan kunnen ze hun favoriete sport beoefenen wanneer ze maar willen. Geen lange reistijden naar de golfclub meer, maar gewoon vanuit huis starten met spelen. Bekijk meer foto’s van dit prachtige appartement op de site van Bekende Buren.

John de Bever verkoopt appartement met uitzicht op golfbaan

Bron: Bekende Buren