In het hart van de culturele pracht van Rotterdam prijkt een weelderige woning, gelegen aan het vorstelijke Koningin Emmaplein 8 en 9. Deze residentie biedt niet alleen een ongeëvenaard uitzicht op de Kunsthal, maar omarmt ook de grandeur van een imposante beuk. Een statig monumentaal pand, geworteld in de elegantie van 1890, strekt zich uit over een indrukwekkende 1117 vierkante meter.

Kenmerken van grootsheid

Deze koninklijke residentie onderscheidt zich door haar ruimtelijkheid, bestaande uit niet minder dan 28 kamers, waaronder 18 vorstelijke slaapkamers. Voorts omvat het majestueuze onderkomen maar liefst 3 badkamers en 5 afzonderlijke toiletten. Voorzien van eigentijdse gemakken, zoals een doordachte alarminstallatie, buitenzonwering en snelle glasvezelkabel, belichaamt de woning moderne luxe in een historisch jasje.

Met trots prijkt het energielabel A op deze vorstelijke woning op Funda, een direct gevolg van doordachte energie-efficiëntie. Het pand omarmt isolatie in diverse vormen, van dakisolatie tot dubbel glas en HR-glas. Bovendien herbergt de woning een scala aan verwarmingssystemen, waaronder een sfeervolle houtkachel, muurverwarming, open haard, vloerverwarming en zelfs een milieubewuste warmtepomp.

Buitenleven in Koninklijke Stijl

Niet enkel de vorstelijke binnenruimte, maar ook de weelderige buitenruimte kenmerkt deze residentie. De achtertuin, uitgestrekt over 771 vierkante meter, biedt een oase van rust. Een zonnig balkon op het zuiden, toegankelijk via de achterom, en een vrijstaande houten berging completeren de buitenbeleving. Een afgesloten terrein met parkeerplaats voegt een praktisch tintje toe aan deze koninklijke entourage.

Een majestueuze residentie aan het koningin emmaplein. Een majestueuze residentie aan het koningin emmaplein.

Als u meer wilt zien van deze prachtige woning kunt u naar de website van Funda gaan voor meer informatie.

Gegeerde Omgeving

Deze weelderige woning strekt zich uit over meerdere kadastrale percelen met oppervlaktes van 290 m², 300 m² en 460 m². Elk perceel is onbetwist eigendom van de verkoper, wat de garantie biedt op een vorstelijk eigendom.

De residentie neemt haar vorstelijke positie in te midden van de populaire buurt Nieuwe Werk Rotterdam, een thuishaven voor zo’n 2455 inwoners. Hier vinden ongeveer 8% van de bewoners hun geluk in gezinsverband. De gemiddelde vraagprijs van €6.076 per vierkante meter getuigt van de exclusiviteit van deze locatie.

Of men nu reist met de auto, openbaar vervoer, fiets of te voet, deze residentie biedt een vorstelijke bereikbaarheid. Werk of familiebezoek, belangrijke bestemmingen zijn moeiteloos te bereiken vanuit deze locatie. De reistijd is een koninklijke zekerheid die de moderne levensstijl omarmt.