Majestueuze villa’s hebben vaak het privilegé zich in tamelijk verlaten, afgesloten buitengebieden te bevinden. Maar er zijn uitzonderingen. Een spectaculaire villa in de Brabantse stad Eindhoven ligt namelijk slechts nét buiten het sfeervolle stadscentrum. Ondanks dat rust de karakteristieke woning toch op een magnifiek perceel van liefst 1.348 m². Wij leiden u rond door dit te koop staande stulpje, met een vraagprijs van € 4,4 miljoen.

Riante villa in Eindhoven moet meer dan € 4 miljoen opleveren

De royale woning is gelegen aan de Dr. Schaepmanlaan numero 14 in Eindhoven, de grootste stad van Noord-Brabant en de vijfde stad van Nederland. Die straat is gelegen in de gezellige Schrijversbuurt aldaar, op slechts enkele minuten van het pittoreske stadscentrum, waartoe onder meer uitgaansgebied Stratumseind behoort. In die Eindhovense buurt rust op een gigantisch perceel een werkelijk idyllische stadsvilla, welke met smart wacht op een nieuwe eigenaar op Funda.

Zwembad villa Eindhoven

De indrukwekkende villa in Eindhoven, gelegen tegenover stadswandelpark en de stadsschouwburg van Eindhoven, is gebouwd op een riant perceel van maar liefst 1348 m². De royale voortuin en eigen oprit vormen samen een imposant visitekaartje van een woning dat woongenot naar een hoger niveau tilt. De achterzijde van de woning doet niet onder voor het fraaie vooraanzicht. De buiten- en binnenkant zijn een absolute lust voor het oog. Dat komt mede door het gebruik van neutrale kleurstellingen en hoogwaardige materialen.

Stadsvilla Eindhoven

Vanuit het bordes wordt toegang tot de voordeur verschaft. Daarna geraakt u in de ruime hal, met fraaie trappenpartij en met toegang tot de kelderruimte, die dienstdoet als wijnkelder en wasruimte. Ook herbergt de hal een ruime garderobehoek en een toiletruimte. De woonkamer heeft een bijzonder en stijlvol karakter door het niveauverschil en de prachtige visgraat parketvloer. Centraal in de woonkamer staat de majestueuze Franse zandstenen schouw met kachel. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de overdekte veranda via openslaande tuindeuren. Middels een doorgang vanuit de woonkamer betreedt u de heerlijke lichte tuinkamer, die is voorzien van een Mediterrane vloer met vloerverwarming. Ook vanuit deze ruimte zijn er openslaande tuindeuren naar de overdekte veranda.

Moderne luxe keuken, eerste verdieping en tweede verdieping

Bij een woning met een dergelijke statuur hoort natuurlijk een royale keuken. En die is er, de moderne luxe keuken is van alle gemakken voorzien en bevindt zich in het verlengde van de eetruimte. Deze is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur, zoals twee vaatwassers, een wijnkoeler klimaatkast, Quooker, oven en een inductiekookplaat.

Via de koninklijke trap wordt u toegang verschaft tot de overloop op de eerste verdieping, welke drie slaapkamers en een ruime garderobe omvat. De masterbedroom heeft een eigen badkamer met marmeren vloer, inloopdouche met ingebouwde kranen, twee waskommen én een groot ligbad. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee grote slaapkamers, een luxe badkamer, een stookruimte en een zolderberging met vaste kast.

De eyecatcher van de tuin is zonder meer het elegante zwembad, dat is voorzien van mozaïektegels en luxe lamellen. Verder heeft de tuin een luxe poolhouse voorzien van Italiaanse tegels, een inloopdouche, toilet en een wastafel. Hebben we uw interesse gewekt? Bekijk hier de advertentie op Funda.