De Novitec Lamborghini Urus Performante Esteso is een subtiel aangepakte SUV, ook al is de auto zelf allesbehalve subtiel. In de wereld van gepersonaliseerde voertuigen is er duidelijk vraag naar opvallende en extravagante creaties, en Novitec is een merk dat aan die vraag voldoet. De Novitec Urus Performante Esteso is geen uitzondering.

Novitec Lamborghini Urus Performante in een extravagant jasje

Laten we beginnen met het exterieur van deze indrukwekkende machine. De basis voor de Novitec Urus Performante Esteso is de al krachtige Lamborghini Urus Performante. Echter, Novitec heeft niet alleen gekeken naar prestaties, maar ook naar het uiterlijk van de auto. Het resultaat is een complete bodykit die de auto 10 centimeter breder maakt aan de voorkant en maar liefst 12 centimeter breder aan de achterkant. Dit zorgt niet alleen voor een agressievere uitstraling, maar biedt ook ruimte voor grotere wielen.

En over die wielen gesproken, ze zijn werkelijk indrukwekkend. Ontworpen door Vossen in opdracht van Novitec, zijn ze 10,5×23 inch groot aan de voorkant en 12×23 inch groot aan de achterkant. Deze brede wielen dragen bij aan het stoere voorkomen van de auto en geven hem een nog imposantere uitstraling.

De Novitec Urus Performante Esteso: Een SUV met een indrukwekkende uitstraling en prestaties

Indrukwekkende prestaties onder de motorkap

Maar het gaat niet alleen om uiterlijk vertoon bij de Novitec Urus Performante Esteso. Onder de motorkap ligt een krachtigere motor dan bij zijn reguliere tegenhanger. Dankzij een Novitec sportuitlaatsysteem en een Novitec N-Tronic externe module levert de auto maar liefst 782 pk aan vermogen en 1.032 Nm aan koppel. Dit zorgt voor indrukwekkende prestaties, zoals een sprint van 0-100 km/u in slechts 3,1 seconden en een topsnelheid van 311 km/u.

Naast het vermogen heeft Novitec ook aandacht besteed aan het onderstel van de auto. Voor de Urus Performante zijn er verlagingsveren beschikbaar, terwijl voor de Urus S de luchtvering kan worden aangepast. Hiermee kan de bestuurder het rijgedrag van de auto naar eigen wens afstemmen en genieten van optimale controle en comfort.

Ook het interieur van de Novitec Urus Performante Esteso kan naar persoonlijke smaak worden aangepast. Hoewel er nog geen specifieke details over bekend zijn gemaakt, biedt Novitec ongetwijfeld een scala aan mogelijkheden om het interieur te verfraaien met hoogwaardige materialen en unieke accenten.

De Novitec Urus Performante Esteso: Een SUV met een indrukwekkende uitstraling en prestaties

Al met al is de Novitec Lamborghini Urus Performante Esteso een imposante verschijning die zowel opvallend als subtiel is aangepakt. Met zijn brede bodykit, indrukwekkende wielen, krachtige motor en personalisatiemogelijkheden biedt deze SUV een unieke rijervaring voor diegenen die graag willen opvallen in stijl.

Dus als je op zoek bent naar een SUV die net dat beetje extra heeft, dan is de Novitec Urus Performante Esteso zeker het overwegen waard. Het is een auto die kracht, stijl en individualiteit combineert op een manier die alleen Novitec kan leveren. Dus waar wacht je nog op? Ga de weg op in stijl met de Novitec Urus Performante Esteso!