Wie zegt dat u ver weg moet reizen om het vakantiegevoel te ervaren? Met dit prachtige familiehuis aan ’t Zand in Roosendaal hoeft u eigenlijk niets meer te doen om direct van comfort en ontspanning te genieten. Het huis is volledig gelijkvloers en beschikt over een heerlijke grote tuin met een zwembad. Bovendien is de woning recent gebouwd in 2021, dus u kunt direct intrekken zonder zorgen.

Moderne woning in Roosendaal staat op u te wachten op Funda

De ligging van de woning in Roosendaal op Funda draagt bij aan de serene rust die u hier ervaart. Geen voorbijrazend verkeer, maar alleen het geluid van vogels en de wind die door de bomen waait. U woont hier aan het einde van een rustige straat met de natuur letterlijk naast de deur. Voor boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen winkelcentrum en na het eten kunt u heerlijk wandelen door de bossen van landgoed Visdonk.

Bij aankomst parkeert u uw auto op de oprit van deze fraai vormgegeven woning. Via de entree komt u in een ruime hal waar het hoge plafond direct opvalt en de sfeer van het huis al voelbaar is. De zichtlijn vanuit de hal naar buiten zorgt voor een serene ambiance. In de hal bevindt zich de meterkast en een garderobekast.

De toiletruimte met zwevend toilet is te vinden in een afgesloten ruimte in de woonkamer. Deze slimme indeling maakt de grote living knusser. In de vestibule van de toiletruimte, die af te sluiten is met een houten schuifwand, bevindt zich ook een fonteintje.

Elke dag een vakantiegevoel thuis

Het zitgedeelte voelt heerlijk ruim aan, maar tegelijkertijd ook knus. De open haard van het merk ‘Focus’ trekt direct de aandacht en zorgt voor extra sfeer. De haard kan worden gericht naar het zitgedeelte of naar het royale eetgedeelte. Hier kunt u gezellig tafelen met familie en vrienden terwijl de kok bezig is in de fantastische keuken, het middelpunt van deze woonkamer.

Entree

In deze moderne keuken komen hout en design prachtig samen. Het kook-/spoeleiland is voorzien van grote laden, een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, een vaatwasser en een spoelbak met Quooker kraan (voor koud/warm/kokend en bruisend water). Aan de eetbar kunt u ’s ochtends lekker ontbijten met een krantje.

In de hoge kastenwand ontbreekt het aan niets. Er zijn 2 koel-vriescombinaties (Siemens), een combi stoomoven (Miele) en zelfs een inbouw koffiezetapparaat (Miele) aanwezig. Het aanrechtblad is gemaakt van corian met een marmerlook.

Een aparte ruimte, grenzend aan de eetkamer, dient als zitgedeelte aan de achterzijde waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de natuur. Deze ruimte werd voorheen gebruikt als speel-/gamekamer, maar is ook zeer geschikt als studeer- of werkplek dankzij de grootte en lichtinval. Vanuit hier heeft u prachtig zicht op de hoge bomen naast de woning. Op de begane grond bevinden zich vier ruime slaapkamers en een badkamer. De hal waar deze kamers en de badkamer aan liggen, biedt een prachtig uitzicht op de tuin dankzij het volledig glazen ontwerp.

Elke dag een vakantiegevoel thuis

Vier grote slaapkamers en badkamer

De eerste drie slaapkamers zijn even groot en hebben allemaal een inbouwkast. De masterbedroom ligt aan het einde van de lange gang en biedt een mooi uitzicht op de tuin. Op een mooie zomerochtend kunt u de schuifpui openen en meteen zin krijgen in een verfrissende ochtendduik in het zwembad. Deze kamer beschikt ook over een walk-in closet en extra inbouwkast.

De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche, sunshower met uv-lamp, een vrijstaand ligbad in de vorm van een elips, verwarmde handdoekstangen en een brede wastafel met dubbele kraan en meubel. In deze badkamer ervaart u echt het gevoel van wellness.

Elke dag een vakantiegevoel thuis

Multifunctionele ruimte met eigen opgang

Vanuit de hal gaat u linksaf naar een tussenportaal dat leidt naar de prachtige multifunctionele ruimte. Deze lichte ruimte heeft grote raampartijen en biedt uitzicht op de tuin. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als pilates- & yogastudio, maar u kunt er ook denken aan bijvoorbeeld praktijkruimte aan huis of werkruimte. Het fijne is dat deze ruimte ook van buitenaf bereikbaar is via een eigen entree.

Vanuit het tussenportaal, waar zich ook een toiletruimte met zwevend toilet en de opstelling van de wasapparatuur bevinden, kunt u ook de garage betreden.

Elke dag een vakantiegevoel thuis

De inpandige garage is voorzien van daglicht, een elektrische sectionaaldeur, opstelling van de warmtepomp (Nibe, 2021), extra boiler (elektrisch), unit mechanische ventilatie, omvormer van de zonnepanelen en volledig automatische installatie voor het zwembad. Van filteren en verwarmen tot bacterievrij houden en het waterniveau op peil houden: u hoeft er verder niets meer aan te doen. Vanuit de garage kunt u naar de oprit gaan.

Het hoogtepunt van dit huis in Roosendaal? De tuin! Alleen al naar deze tuin kijken is een feestje. Hoewel de tuin groot is, biedt het ook privacy dankzij het groen en de hoge bomen naast de woning. Er zijn meerdere terrassen gecreëerd, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van zon of schaduw. Het verwarmde zwembad nodigt uit voor een heerlijke duik en daarna kunt u zich afspoelen onder de rvs warme/koude douche.

Interesse? Bekijk hier de Funda-advertentie van de woning in Roosendaal.