Rapper Jebroer is een van de meest toonaangevende artiesten van Nederland. Met zijn unieke stijl van hiphop en hardcore heeft hij zijn eigen genre ontwikkeld, en met succes. Met hits als Kind van de Duivel, Engeltje en Flitsmeister heeft hij een respectabel repertoire opgebouwd. Met zijn repertoire heeft hij zichzelf een prachtige woning kunnen verschaffen, welke nu voor een stuk minder dan verwacht verkocht is.

De carrière van rapper Jebroer

Jebroer, pseudoniem van Tim Kimman, is een Nederlandse rapper geboren in Leiden. Al enkele jaren maakt hij deel uit van Nouveau Riche, een toonaangevend Nederlands hiphopcollectief. Hoewel hij in 2012 en 2013 al kleine hitjes had met Nooit meer slapen in samenwerking met Yellow Claw en met Omlaag in 2013, brak hij in 2017 definitief door met het controversiële nummer Kind van de Duivel, in samenwerking met dj Paul Estak. Dat nummer schopte gelovigen tegen het zere been, omdat in de tekst expliciet werd benoemd dat Jebroer ‘een kind van de duivel was’. Critici beweerden dat deze tekst een slechte invloed op kinderen had, omdat in de volksmond wordt aangeleerd dat kinderen ‘kinderen van God’ zijn, en dus niet van de duivel.

Woning Jebroer

Bron: Bekende Buren

Die controverse zorgde voor nóg meer bekendheid voor de rapper, met miljoenen views en streams op het nummer. In de jaren daarna scoorde Jebroer nog met hits als Engeltje, Leven na de Dood, Polizei en Flitsmeister. Jebroer trad op tijdens grote festivals, zoals Noorderslag, Pinkpop en Tomorrowland. Daarnaast richtte hij met zijn manager het bekende muzieklabel ROQ ’n Rolla Music op, waar onder meer Snelle lange tijd onder contract stond.

De rapper verkoopt zijn Voorschotense woning voor flink minder dan verwacht

Met zijn hits wist Jebroer zichzelf een keurige eengezinswoning in Voorschoten, nabij Den Haag, te verschaffen. Het betreft een woning met 127 m² aan woonoppervlak, vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Er is een schitterende luxe half open keuken, voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Tevens heeft de keuken een deur naar de achtertuin van 87 m², welke is gelegen op het zuidoosten. De auto kan worden geparkeerd in de eigen garage.

Woning Jebroer

Bron: Bekende Buren

Bekende Buren weet ons te melden dat de rapper de woning in 2017 voor € 370.000 op de kop tikte, met een hypotheek van € 467.500. De oorspronkelijke vraagprijs van de woning bedroeg oorspronkelijk € 625.000, maar hij verkocht de Zuid-Hollandse stulp uiteindelijk voor € 589.000. Ruim € 36.000 minder dan gepland dus. Afgaande op de hypotheek houdt hij de Leidenaar uiteindelijk een winst van zo’n € 82.000 over.