Het landhuis ‘Hagheweyde’ is een prachtig voorbeeld van een rijksmonumentaal dubbel landhuis gelegen aan de Kagerplassen. Met zijn adembenemende uitzicht, uitstekende locatie en ruime oppervlakte van 5.750 m² eigen grond biedt dit unieke pand een ongeëvenaarde combinatie van luxe wonen en werken. Hij is nu voor bijna € 10 miljoen op te pikken op Funda.

Rijksmonumentaal landhuis ‘Hagheweyde’ voor bijna € 10 miljoen te koop aangeboden op Funda

Het landhuis ‘Hagheweyde’ op Funda is in 1912 ontworpen in de Engelse landhuisstijl door het gerenommeerde architectenbureau Smits & Fels uit ‘s-Gravenhage. Het werd gebouwd in opdracht van Georg Lodewijk de Wetstein Pfister en straalt nog altijd dezelfde grandeur uit als toen het voor het eerst werd opgeleverd.

Later is er een vleugel toegevoegd aan het oorspronkelijke ontwerp, waar nu onder andere een zwembad, wellnessruimte en gastenverblijf te vinden zijn. Dit maakt het landhuis niet alleen geschikt voor wonen, maar ook voor zakelijke doeleinden zoals bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of conferenties.

Rijksmonumentaal (dubbel) landhuis 'Hagheweyde' met botenhuis, toegang tot de Kagerplassen, grote garage en gesitueerd op 5.750 m² eigen grond

Een unieke woon- en werkervaring

Met bijna 750 m² aan vloeroppervlakte biedt dit landhuis voldoende ruimte voor een combinatie van wonen en werken. De grote garage biedt plaats aan meerdere voertuigen en er is zelfs een botenhuis aanwezig, waardoor je direct toegang hebt tot de prachtige Kagerplassen.

Het rijksmonumentaal landhuis ‘Hagheweyde’ straalt niet alleen luxe uit, maar ademt ook historie. Het is een plek waar je kunt genieten van het beste wat zowel binnen- als buitenshuis te bieden heeft. Of je nu ontspant in het zwembad, tot rust komt in de wellnessruimte of gasten ontvangt in het comfortabele gastenverblijf, elke dag zal voelen als een bijzondere ervaring.

Rijksmonumentaal (dubbel) landhuis 'Hagheweyde' met botenhuis, toegang tot de Kagerplassen, grote garage en gesitueerd op 5.750 m² eigen grond

Discretie en exclusiviteit

Uit oogpunt van discretie worden slechts een beperkt aantal foto’s getoond op verzoek van de eigenaar. Serieuze gegadigden worden verzocht contact op te nemen met Christie’s International Real Estate|R365 voor meer informatie en bezichtigingsmogelijkheden.

Rijksmonumentaal (dubbel) landhuis 'Hagheweyde' met botenhuis, toegang tot de Kagerplassen, grote garage en gesitueerd op 5.750 m² eigen grond

Als u op zoek bent naar een unieke woon- en werkervaring, is het het rijksmonumentaal landhuis ‘Hagheweyde’ de perfecte keuze. Bekijk hier de Funda-advertentie om deze exclusieve mogelijkheid te ontdekken.