Het appartement op de Solitudolaan 266, gelegen in het hart van Amsterdam, biedt een royaal woongedeelte met open keuken, twee grote terrassen en luxe voorzieningen. Met twee slaapkamers en een inloopkast die ook dienst kan doen als derde slaapkamer, is dit appartement perfect voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar extra ruimte.

Comfortabele en luxueuze levensstijl

Het interieur van het appartement is van topkwaliteit. De afwerkingen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en er zijn inbouwkasten aanwezig voor extra opbergruimte. Het appartement beschikt over een uitgebreid Domotica systeem waarmee u diverse functies op afstand kunt bedienen via een app.

Dit ruime en luxe appartement in Amsterdam biedt een spectaculair uitzicht op de 20e verdieping

Dit luxe appartement biedt verschillende voorzieningen om het comfort te verhogen. Met maar liefst twee grote terrassen van in totaal circa 68 m² kun je optimaal genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht over Amsterdam. Daarnaast heeft het appartement twee badkamers, een apart toilet en een aparte wasruimte.

Met een oppervlakte van 223 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een comfortabele en luxueuze levensstijl. De hoogwaardige afwerkingen en luxe voorzieningen dragen bij aan het gevoel van luxe en comfort. Daarnaast is de locatie van het appartement gunstig gelegen, met diverse voorzieningen in de nabijheid.

Dit ruime en luxe appartement in Amsterdam biedt een spectaculair uitzicht op de 20e verdieping

Bron: Funda

Gewilde wijk Omval/Overamstel

Dit exclusieve vastgoed is te koop voor €2.690.000,- k.k. Bij deze prijs is tevens een parkeerplaats in de ondergelegen garage inbegrepen. Daarnaast zijn er twee parkeerplekken beschikbaar, met de mogelijkheid tot overname van elektrische laadpalen.

Dit ruime en luxe appartement in Amsterdam biedt een spectaculair uitzicht op de 20e verdieping

Het appartement bevindt zich in de gewilde wijk Omval/Overamstel, wat zorgt voor een gunstige locatie ten opzichte van scholen, supermarkten en openbaar vervoer. Daarnaast heeft het appartement goede verbindingen met uitvalswegen en het stadscentrum. Het Bajeskwartier, waar het zich bevindt, is een opkomende buurt met diverse voorzieningen en ontwikkelingen.

Het appartement op de Solitudolaan 266 in Amsterdam biedt een royaal woongedeelte, luxe voorzieningen en een gunstige locatie. Met hoogwaardige afwerkingen, twee grote terrassen en uitzicht over Amsterdam vertegenwoordigt dit exclusieve vastgoed een comfortabele en luxueuze levensstijl. De nabijheid tot diverse voorzieningen en vergelijkbare woningen in de buurt benadrukt de wenselijkheid en marktwaarde van dit appartement. Dit is een unieke kans om te wonen in een van de meest gewilde wijken van Amsterdam.