Aan de Bosweg numero 11 in Rockanje rust achter een grote, imposante poort een sprookjesachtig landhuis. Het betreft een uitzonderlijk landhuis met guesthouse, zwemvijver, tennisbaan én buitenzwembad op bijna 10.000 m², grenzend aan een ongerept duingebied. Vraagprijs: € 5,5 miljoen.

Sprookjesachtig landhuis in Rockanje moet € 5,5 miljoen opleveren

Dit prachtige landgoed op Funda staat in het Zuid-Hollandse Rockanje, gelegen aan de kust en op een halfuurtje van Rotterdam. Deze locatie beschikt over alle facetten: het stadse gevoel in de nabijheid, maar ook de zilte zeelucht die op de longen slaat. Te midden van die omstandigheden rust op een perceel van 9.463 m² een majestueus landhuis.

Funda Rockanje

Het huis heeft een open structuur, waarbij alle woonruimtes – eetkamer, keuken en woonkamer – met elkaar in verbinding staan. De enorme glazen puien halen de buitenwereld naar binnen en openslaande deuren rondom openen naar uitgestrekte terrassen en veranda’s, wat het gedurende alle jaargetijden een aantrekkelijke plek maakt.

Funda Rockanje

De woonkamer is gracieus, met een grootte van 135 m², inclusief spectaculaire vide van bijna 6 meter hoog en imposante natuurstenen schouw met open haard. Op de begane grond zijn verder nog twee tot drie slaapkamers te vinden, waarvan een momenteel in gebruik is als kantoor. Ook zijn er twee badkamers en een wasruimte. De eerste verdieping beschikt over een vierde slaapkamer en een moderne badkamer.

Guesthouse en tuin

Op het gigantische perceel is ook nog eens een guesthouse te vinden, tevens geschikt als kantoor of als praktijk aan huis. Daarin zijn een woonkamer van 60 m² met riante keuken, én een grote slaapkamer plus riante badkamer te vinden.

Funda Rockanje

Niet alleen overdag, maar ook zeker ’s avonds biedt de idyllische tuin met haar rijke decor van grote bomen een feeërieke sfeer. Te allen tijde kan er genoten worden van het veelomvattende buitenleven. En wat dacht u van zowel een zwemvijver als een heerlijk en verwarmd buitenzwembad met buitendouche? En niet alleen een professionele tennisbaan, maar ook een prachtige buitenkeuken waar al menige barbecue tot in de late uurtjes is gehouden. Ook aan de praktische zaken is gedacht: zo is er niet alleen een carport, maar ook een garage voor diverse auto’s.

Hebben we uw interesse gewekt? Bekijk hier de Funda-advertentie van het landhuis in Rockanje.