Bent u op zoek naar het perfecte droomhuis waar luxe en comfort samenkomen? Dan zou deze ultimate villa in Nieuw-Buinen West, Drenthe, wel eens de ideale woning voor u kunnen zijn. Deze prachtige woonboerderij heeft een indrukwekkend woonoppervlak van bijna 2.400 m² en staat te koop voor € 1.900.000 kosten koper. Met zijn unieke ontwerp, overloopzwembad, hamam, bioscoop en tal van moderne voorzieningen biedt deze woning alles wat je nodig hebt om optimaal van het leven te genieten.

Zeer moderne woonboerderij wordt te koop aangeboden op Funda

Wat deze villa op Funda extra bijzonder maakt, is dat de huidige eigenaren het huis verkopen vanwege emigratie. Dit betekent dat alle meubels, apparatuur en zelfs de zwembaden gloednieuw en ongebruikt zijn. Je krijgt dus niet alleen een prachtige woning, maar ook nog eens een volledig nieuwe inventaris. Alles is tot in de puntjes verzorgd en klaar om door u gebruikt te worden.

De ligging van deze luxe, moderne woonboerderij is ideaal in Nieuw-Buinen, waar rust en natuur samenkomen. U kunt genieten van een vredige omgeving terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen bent die je nodig hebt in het dagelijks leven. Of u nu wenst te ontspannen in de natuur of winkelen in de nabijgelegen steden, alles is binnen handbereik.

Wat deze villa echt bijzonder maakt, zijn de unieke binnenfuncties die het biedt. Het warmte-terug-win-systeem zorgt ervoor dat het binnenzwembad en de jacuzzi altijd op een aangename temperatuur zijn, ongeacht het weer buiten. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van deze luxe voorzieningen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de temperatuur. Daarnaast beschikt deze villa over zwevende trappen, plafonds met LED-verlichting en ruime kamers met regendouches, allemaal ontworpen om een gevoel van comfort en elegantie te creëren.

Luxe woonboerderij

Doordachte kenmerken

Naast deze indrukwekkende features heeft deze villa nog veel meer te bieden. Zo beschikt de woning over een zwevende open haard die niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher in de woonkamer vormt. Bovendien is er gedacht aan extreme isolatie met muren van een halve meter dik, wat ervoor zorgt dat u altijd kunt genieten van rust en stilte in uw eigen woning.

Funda Nieuw-Buinen

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning voor jezelf of als investering, deze woning in Drenthe is absoluut een interessante keuze. Met al zijn moderne voorzieningen en unieke kenmerken biedt deze woonboerderij alles wat u nodig hebt om te genieten van luxe en comfortabel wonen. Voor meer informatie en foto’s bekijkt u hier de Funda-advertentie.