Een Amerikaanse hond, genaamd Cecil, heeft per ongeluk $ 4.000 (€ 3.650) contant geld opgegeten dat uit zijn spaarrekening was gehaald om arbeiders te betalen die een nieuw hek aan het installeren waren bij zijn huis in Point Breeze. Dit ongewone incident zorgde voor veel commotie en verbazing.

Amerikaanse hond eet $ 4.000 aan contanten

Na het ontdekken van de situatie moest Clayton actie ondernemen om het geld terug te krijgen. Hij besloot Cecil’s uitwerpselen te verzamelen en de geldstukken eruit te halen. Hoewel dit een vieze taak was, slaagden Clayton en zijn vrouw Carrie erin bijna al het geld terug te vinden door de fragmenten samen te voegen. In totaal konden ze $ 3.550 (€ 3.200) redden door zorgvuldig elk stukje geld uit Cecils ontlasting te verwijderen en grondig schoon te maken. Ondanks dat ze nog steeds een klein bedrag missen, waren ze blij dat ze het grootste deel van hun verloren geld konden recupereren.

Om het ontbrekende bedrag van $ 450 te vervangen, namen Clayton en Carrie contact op met hun bank. Ze legden de bizarre situatie uit en tot hun opluchting vertelde de bank hen dat als meer dan de helft van een beschadigd bankbiljet wordt teruggevonden, dit kan worden vervangen door een nieuw exemplaar. Met deze informatie in gedachten brachten ze het resterende geld naar de bank en kregen ze nieuwe bankbiljetten ter waarde van $ 450. Het was een enorme opluchting voor het echtpaar om te weten dat ze uiteindelijk al hun verloren geld konden terugkrijgen.

De twee hadden het geld van de spaarrekening gehaald om enkele werkmannen te betalen die een nieuw hek kwamen installeren bij hun huis in Point Breeze, een buitenwijk van Philadelphia, Amerika.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carrie Law (@ooolalaw)

Fascinatie en humor rondom het incident

Het ongewone verhaal van Cecil die per ongeluk contant geld had opgegeten trok veel aandacht en fascineerde mensen. Het is niet vaak dat je hoort over een hond die zo’n ondeugend avontuur beleeft.

Mensen werden aangetrokken door de humoristische kant van het verhaal en vonden het hilarisch dat Clayton Law zijn kostbare tijd moest besteden aan het verzamelen van geld uit zijn hond’s uitwerpselen. Het toont ook de liefde en toewijding die hij heeft voor zijn huisdier.

Hoewel dit incident misschien ongewoon is, herinnert het ons eraan dat onze harige vrienden soms onverwachte problemen kunnen veroorzaken. Gelukkig kon Clayton het grootste deel van zijn geld redden en kon hij achteraf lachen om het hele gebeuren.