Welkom bij dit luxe appartement in Rotterdam, een oase van comfort en stijl. Dit prachtige pand van circa 462 m² biedt een ruime woonkamer, moderne keuken en een zonnig terras met adembenemend uitzicht. Gelegen op de bovenste (44e) verdieping van het iconische gebouw ‘De Rotterdam’, beschikt dit appartement over 3 slaapkamers, 3 badkamers en zelfs een wellnessruimte.

Appartement in Rotterdam wordt met miljoenen te koop aangeboden

Dit penthouse op Funda is gehuisvest in een bestaand gebouw uit 2013 en biedt een royale woonoppervlakte van maar liefst 462 m². Daarnaast is er ook nog eens een buitenruimte van 69 m² om optimaal te kunnen genieten. Het appartement beschikt over 5 kamers, waaronder de slaapkamers en de ruime woonkamer. De moderne voorzieningen zoals stadsverwarming en dubbele beglazing zorgen ervoor dat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in huis.

Gelegen op een toplocatie in Rotterdam, biedt dit appartement niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen. Vanuit jouw nieuwe thuis kijkt u uit over de schilderachtige omgeving van de Maas die onder de iconische Erasmusbrug doorstroomt. Het is de perfecte combinatie van rust en bedrijvigheid.

Dit exclusieve penthouse heeft een vraagprijs van € 3,8 miljoen, wat neerkomt op een prijs per m² van € 8.225. Met deze investering krijgt u echter meer dan alleen luxe en comfort. Het pand is volledig eigendom en biedt een unieke woonervaring die zijn waarde behoudt. Hoewel, een tijd geleden stond hetzelfde appartement nog te koop voor € 6,5 miljoen.

Appartement Rotterdam

Parkeren en voorzieningen voor optimaal gemak

Met parkeergelegenheid in de ondergrondse garage hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een plekje voor jouw auto. Daarnaast is het appartement voorzien van moderne gemakken zoals een lift en mechanische ventilatie. Bovendien beschikt u over een balkon waarop u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. En als kers op de taart ligt dit alles in een serene omgeving met openbaar vervoer en natuurpark ‘De Veluwe’ nabij.

De wijk Kop van Zuid in Rotterdam staat bekend om zijn rustige sfeer en prachtige omgeving aan het water. Hier vindt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik, zoals scholen, supermarkten en openbaar vervoersmogelijkheden. Het is de ideale plek voor wie wil genieten van het beste dat de stad te bieden heeft zonder in te leveren op rust en kwaliteit van leven.

Vergelijkbare luxe woningen in de buurt

De vraagprijs van dit onroerend goed is vergelijkbaar met die van andere luxe woningen in de omgeving. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een exclusieve woonervaring. Bovendien kunt u vergelijkbare eigendommen op andere locaties zoals Amsterdam en Marbella ter vergelijking bekijken. Bekijk hier de advertentie op Funda.