Deze gigantische villa in Delfgauw biedt maar liefst 651 m² aan ruimte, verdeeld over elf kamers. Het pand is een waar paradijs voor liefhebbers van luxe en comfort. Naast de ruime kamers beschikt de villa over een binnenzwembad, een wijnkelder en een sauna. Of je nu wilt ontspannen in het zwembad, genieten van een goed glas wijn of tot rust komen in de sauna; deze villa heeft alles wat je nodig hebt.

Exclusiviteit en Privacy in Delfgauw

Het perceel waarop de Funda-villa staat beslaat maar liefst 4.835 m². De weelderige tuin is prachtig aangelegd met meerdere terrassen, fonteinen en watervallen. Hier kunt u optimaal genieten van het buitenleven en tot rust komen te midden van groen en natuur. Eén van de grootste voordelen van deze villa is de exclusiviteit die het biedt. In tegenstelling tot andere woningen in de Randstad kun je hier genieten van ultieme privacy zonder dat anderen in jouw woning kunnen kijken. Het uitgestrekte landgoed biedt een afgelegen toevluchtsoord weg van het bruisende stadsleven. Hier kun je in alle rust en privacy genieten van jouw luxe villa.

Gigantische Villa in Delfgauw

Hoogwaardig Vastgoed

Deze villa is een unieke kans voor wie op zoek is naar hoogwaardig vastgoed. Met een prijs van € 3.250.000 is het pand wellicht niet voor iedereen betaalbaar, maar het biedt wel een uitzonderlijke levensstijl. De luxe voorzieningen, de uitgestrekte tuin en de exclusiviteit maken dit pand tot een waardevolle investering voor wie op zoek is naar comfort en kwaliteit.

Als je toe bent aan een weelderig leven vol luxe en comfort, dan is deze gigantische villa in Delfgauw zeker iets voor jou. Met zijn ruime kamers, binnenzwembad, wijnkelder en sauna biedt dit pand alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van het goede leven. Daarnaast zorgt de weelderige tuin met haar fonteinen en watervallen voor rust en ontspanning.

Gigantische Villa in Delfgauw

De exclusiviteit en privacy die deze villa biedt, maken het nog aantrekkelijker. Weg van het drukke stadsleven kun je hier genieten van ultieme privacy in jouw eigen afgelegen toevluchtsoord. En hoewel de prijs misschien aan de hoge kant lijkt, krijg je er wel een uitzonderlijke levensstijl voor terug.

Als u op zoek bent naar de ultieme woonervaring waarbij exclusiviteit, comfort en rust samenkomen zie dan meer op de website van Funda.