De speedboot-tak van het wereldberoemde Duitse tuningbedrijf Brabus, Brabus Marine, komt met een waanzinnige nieuwe boot. Brabus Marine kondigde een nieuwe speedboot aan, namelijk de ‘Brabus Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition’. Net als de unieke supercars van Brabus met onderscheidende looks, recordbrekende snelheden en een luxueuze feeling, onderscheiden de boten van Brabus Marine zich ook nog op de rest met hun uitzonderlijke kracht, prestaties en op maat gemaakt vakmanschap.

Nieuwste speedboot van Brabus haalt een snelheid van 102 km/u

De boten van Brabus Marine zijn echte superboten, maar kunnen ook gebruikt worden als dagcruiser of weekendzeiler. De boten van het Duitse merk beschikken namelijk over overnachtingsmogelijkheden. Het doel van Brabus is om de eigenaren meer uit hun boot te laten halen. Door de expertise van Brabus in autotechnologie toe te passen in de boten. Brabus Marine heeft kortgeleden een nieuwe speedboot aangekondigd. De Brabus Shadow 1200 XC haalt met een lengte van 13,5 meter een topsnelheid van 55 knopen. De boot weet dus een zeer indrukwekkend prestatie neer te zetten in de vorm van een snelheid van 102 km/u.

Brabus SHADOW 1200 XC BLACK OPS SIGNATURE EDITION

Bron: BRABUS

Deze boot van Brabus onderscheidt zich door zijn elegantie, hoge prestaties en geoptimaliseerde manoeuvreerbaarheid. De boot heeft de prachtige Black Ops Signature Edition-look. De boot heeft de herkenbare Brabus Graphite Black-lak, Signature Style-graphics en prachtige badges op de romp in zwart chroom. Dit monster is uitgerust met drie Mercury Racing 5,7l V10-motoren die samen zorgen voor een paardenkracht van maar liefst 1.200. De boot beschikt over allerlei geavanceerde technologie van Mercury. De Simrad navigatie-touchscreens, automatische piloot functie en de JPO-joystickbesturing maken het besturen van de boot een ervaring op zich.

Biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden

De Brabus Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition wordt geleverd met een volledig afsluitbare cabine. In de cabine vindt u genoeg opbergruimte en een tweepersoonsbed. De cabine biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden, dit maakt de boot geschikt voor avonturen op zee. Naast de afsluitbare cabine zijn er een aantal indrukwekkende recreatieve ruimtes. Hier heeft u de mogelijkheid om gasten te ontvangen. In de cockpit vindt u een prachtige bank om de bar heen. Door de deuren naar beneden open te klappen kunt u de ruimte uitbreiden. Op de punt van de boot vindt u nog een lounge met vleugeldeuren, een eethoek en mogelijkheid om een U-vormige bank toe te voegen op het dek.

Elk detail van de Brabus Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition toont het vakmanschap van het Duitse bedrijf. Brabus heeft oog voor functionele luxe en legt aandacht in ieder detail van de boot. Van het unieke ontwerp van de boot, het prachtige kleurenpalet, het luxueuze interieur, het gemak van de boot tot de indrukwekkende sportieve prestaties. De Brabus Shadow 1200 XC heeft alles te bieden als het aankomt op luxe dagtochten en luiden hiermee een nieuw tijdperk in voor speedboten.