Douwe Bob, de bekende Nederlandse singer-songwriter, heeft besloten om zijn prachtige woonboot genaamd de Svalbard te koop te zetten. Met een vraagprijs van 1.375.000 euro hoopt hij deze unieke woning snel te verkopen. Als het hem lukt om zijn schip voor de vraagprijs te verkopen, zal hij een winst van maar liefst € 325.000 maken.

Een oase van luxe en comfort van Douwe Bob

De woonboot Svalbard is werkelijk een oase van luxe en comfort op het water. Met een woonoppervlakte van 321 vierkante meter biedt deze ruime boot voldoende leefruimte voor een hele familie. De woning is verdeeld over twee woonlagen en beschikt daarnaast over een kelder.

Douwe Bob zet zijn woonboot te koop

Bron: Bekende Buren

Naast de royale kamers biedt de woonboot van Douwe Bob ook diverse extra faciliteiten die het leven aan boord nog aangenamer maken. Zo bevindt zich aan boord een sauna waarin u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag op het water. Daarnaast is er ook nog eens een jacuzzi aanwezig, waarin je kunt genieten van het prachtige uitzicht terwijl je ontspant in warm water.

Een ander groot pluspunt van de Svalbard is dat het schip onderhoudsvrij is voor de komende 10 jaar. Dit betekent dat toekomstige eigenaren zich geen zorgen hoeven te maken over kostbare reparaties of onderhoudskosten. Dit maakt de woonboot niet alleen aantrekkelijk voor mensen die graag willen genieten van het leven op het water, maar ook voor investeerders.

Douwe Bob zet zijn woonboot te koop

Bron: Bekende Buren

Luxe en gemak aan boord

Als koper van de Svalbard krijg je niet alleen een prachtige woonboot, maar ook nog eens allerlei luxe voorzieningen. Zo is er een zeer luxe keuken aan boord, die van alle gemakken is voorzien. Hier kan de volgende bewoner naar hartenlust koken en genieten van de heerlijkste gerechten met uitzicht over het water.

Daarnaast biedt de woonboot van Douwe Bob alle faciliteiten om een bed & breakfast te starten. Met zes ruime kamers aan boord is er voldoende plek om gasten te verwelkomen en hen te laten genieten van een unieke ervaring op het water. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je als eigenaar van de Svalbard ook nog eens een liggeld van zo’n € 1.650 per jaar.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de website van Bekende Buren bezoeken.