Op Marktplaats is momenteel een wel heel bijzondere auto te koop. Het betreft een Ferrari Roma, eigendom van niemand minder dan de beroemde Formule 1-coureur Charles Leclerc. Deze prachtige bolide heeft een kilometerstand van slechts 13.076 km en is gebouwd in het jaar 2020.

Ferrari Roma van Charles Leclerc wordt te koop aangeboden op Marktplaats

Deze Ferrari Roma valt direct op door zijn indrukwekkende uiterlijk. De Nero Stellato-kleur, verrijkt met gouden deeltjes, maakt het tot een visueel meesterwerk. Bovendien is het Ferrari-embleem op deze auto handgeschilderd, wat nogmaals benadrukt hoe exclusief deze bolide is.

Wat deze auto extra speciaal maakt, is het feit dat hij persoonlijk is afgeleverd bij Charles Leclerc op 18 december 2020. Het Monegaskische kenteken van de auto benadrukt de sterke band tussen Leclerc en Ferrari. Deze band wordt verder versterkt door de unieke specificaties waarmee de auto is uitgerust, die volledig zijn aangepast naar de voorkeuren van Leclerc.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richard Mille (@richardmille)

Een ander onderscheidend kenmerk van deze specifieke Roma is het kenteken ‘LO16’. Dit iconische nummerbord draagt bij aan de unieke uitstraling van de auto. Daarnaast zijn er persoonlijke handtekeningen van Charles Leclerc te vinden op zowel het dashboard als de motorkap, wat dit voertuig een extra speciaal tintje geeft.

Een bijzondere verschijning op Marktplaats met Ferrari Roma van Charles Leclerc

Een unieke kans

Deze Ferrari Roma met een prijskaartje van € 350.000 biedt autoliefhebbers en fans van Charles Leclerc een unieke kans om een stukje autosportgeschiedenis in handen te krijgen. Met zijn opvallende verschijning en exclusieve kenmerken is deze auto een pronkstuk voor elke verzamelaar of liefhebber.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van deze bijzondere Ferrari Roma, moet u niet te lang wachten. Dit soort unieke voertuigen komen zelden op de markt en worden snel verkocht aan enthousiaste autoliefhebbers over de hele wereld. Voor meer foto’s en informatie kunt u naar de site van Marktplaats gaan.