De villa die in 1992 gebouwd is, straalt nog altijd de karakteristieke stijl van de jaren ’30 uit. Met zijn charmante details en elegante ontwerp, biedt het huis een unieke combinatie van klassiek en modern. Met een ruime living, indrukwekkende (eet)kamer met hoog plafond en vide, ruime (woon)keuken en maar liefst 6 slaapkamers, is deze woning perfect voor iedereen die op zoek is naar elegantie en comfort.

Karakteristieke villa is een oase van ruimte en luxe

Met een gebruiksoppervlakte van 501 m² en een inhoud van 2358 m² biedt deze villa meer dan genoeg ruimte voor al uw wensen. De villa op Funda beschikt over in totaal 10 kamers, waaronder natuurlijk de ruime living waar u kunt genieten van gezellige avonden met familie en vrienden. Daarnaast zijn er ook 3 badkamers aanwezig, zodat iedereen in het huis kan genieten van privacy en comfort. En niet te vergeten: er zijn ook nog eens twee aparte toiletten aanwezig.

Karakteristieke villa met reusachtig zwembad en mancave moet bijna € 4 miljoen opleveren

Bron: Funda

Buitenruimte om te ontspannen

Naast het prachtige interieur heeft deze villa ook veel te bieden op het gebied van buitenruimte. Met een tuin rondom het huis kunt u genieten van groene oases waar u kunt ontspannen na een drukke dag. Het dakterras biedt daarnaast nog eens extra mogelijkheden om te genieten van het mooie weer en het prachtige uitzicht. En voor diegenen die behoefte hebben aan extra opslagruimte, is er ook nog een vrijstaande stenen berging beschikbaar.

Een garage voor autoliefhebbers

Voor autoliefhebbers is deze villa de perfecte plek om te wonen. De garage biedt ruimte voor maar liefst vijf auto’s en is uitgerust met een elektrische deur, elektra, verwarming en stromend water. Dit betekent dat uw auto’s niet alleen veilig zijn, maar ook beschermd tegen alle weersomstandigheden. Of u nu een verzamelaar bent of gewoon veel ruimte nodig heeft voor uw gezin, de garage van deze villa zal aan al uw behoeften voldoen.

Karakteristieke villa met reusachtig zwembad en mancave moet bijna € 4 miljoen opleveren

Bron: Funda

Deze prachtige, karakteristieke villa in jaren ’30 stijl is een echt pareltje dat zowel elegantie als comfort biedt. Met zijn ruime living, indrukwekkende (eet)kamer met hoog plafond en vide, ruime (woon)keuken en zes slaapkamers is er meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Daarnaast biedt de tuin rondom het huis, het dakterras en de vrijstaande stenen berging extra mogelijkheden om van buitenruimte te genieten. En last but not least: de garage met capaciteit voor vijf auto’s maakt deze villa perfect voor autoliefhebbers. Kortom, deze villa heeft alles wat u zoekt in een droomhuis.

Bekijk hier de Funda-advertentie.