Mercedes-Benz staat bekend om zijn luxe en hoogwaardige auto’s, en de Mercedes-Maybach EQS SUV 680 is daar geen uitzondering op. Met een prijskaartje van ongeveer € 216.780 is deze elektrische SUV de duurste die Mercedes-Benz aanbiedt. Maar wat maakt deze SUV zo bijzonder en waarom zou u zoveel geld willen betalen voor een elektrische auto? Laten we eens kijken naar de kenmerken en specificaties van deze luxueuze machine.

Mercedes lanceert eerste concepten van elektrische Maybach

De Mercedes Maybach EQS SUV 680 is uitgerust met een uniek 4Matic-vierwielaandrijvingssysteem dat wordt aangedreven door twee elektromotoren. Deze motoren genereren een indrukwekkend vermogen van 658 pk en een koppel van 950 Nm, waardoor u in slechts 4,4 seconden van 0 naar 100 km/u kunt accelereren. Dit laat zien dat elektrische auto’s niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook krachtig en snel kunnen zijn.

Mercedes onthult de duurste elektrische SUV met een Maybach uitvoering

Bron: Mercedes

Grote actieradius en luxe interieur

Met een accupakket van maar liefst 109 kWh heeft de Mercedes Maybach EQS SUV 680 een indrukwekkende actieradius tot wel 607 kilometer. Dit betekent dat u zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen zonder te hoeven stoppen om op te laden. Bovendien is het interieur van deze luxueuze SUV voorzien van weelderige features zoals een ‘4D’ audiosysteem, speciale captainseats en het exclusieve Maybach Business Class pakket. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardig leer, waardoor uw reis een ultieme luxe ervaring wordt.

Mercedes onthult de duurste elektrische SUV met een Maybach uitvoering

Bron: Mercedes

 

Exclusief design voor de ultieme luxebeleving in de Maybach

De Mercedes Maybach EQS SUV 680 onderscheidt zich van andere EQS SUV’s door zijn exclusieve designelementen. De grille, speciale lichtmetalen velgen en de bumper met Maybach-logo’s geven deze SUV een unieke uitstraling van luxe en extravagantie. Als u op zoek bent naar een auto die niet alleen indruk maakt op het gebied van prestaties, maar ook op het gebied van stijl en design, dan is de Mercedes-Maybach EQS SUV 680 zeker iets voor u.

Hoewel er verschillende varianten van de Mercedes EQS SUV beschikbaar zijn, valt de Maybach-versie op door zijn exclusiviteit en luxueuze uitstraling. Met een prijskaartje dat aanzienlijk hoger ligt dan dat van andere modellen zoals de 580 4Matic AMG Line, is de Mercedes-Maybach EQS SUV 680 bedoeld voor diegenen die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Met zijn unieke kenmerken, krachtige vermogen en weelderige interieur biedt deze auto een rijervaring op het hoogste niveau.