Miljoenenwoning op Funda worden vaak gekenmerkt door hun eigen, unieke eigenschappen. Sommige eigenschappen zijn wat meer bijzonder dan die van anderen: een miljoenenwoning in het Zuid-Hollandse Schoonhoven hangt namelijk volledig vol met antiek klokken. Vraagprijs: € 1.100.100

Unieke miljoenenwoning in Schoonhoven staat te koop op Funda

Dit monumentale pand op Funda, gelegen aan de Oude Haven 36 in het centrum van de Zilverstad, biedt een prachtige locatie met uitzicht op de gracht. De miljoenenwoning ademt geschiedenis en nostalgie, maar heeft ook moderne potentie. Het pand betreft de wereldberoemde Klokkenfabriek van Schoonhoven, wat uiteraard niet vreemd is gezien het interieur.

Met een totaaloppervlakte van 652 m² verdeeld over drie etages (begane grond en eerste etage elk 276 m² en zolder 100 m²) en een entresol van nog eens 86 m², is er volop ruimte om uw eigen visie en ideeën vorm te geven. Of u nu droomt van een grote woning met een winkel, kantoorruimte, fitnessruimte of galerie – alles is mogelijk. Dit pand biedt eindeloze mogelijkheden voor wie durft te dromen.

Bent u degene die altijd al die ene stap wilde zetten?

Heeft u fantasie, ideeën, specifieke wensen en genoeg lef? Dan nodigen wij u uit om de tijd te nemen voor een bezichtiging. U zult onder de indruk zijn. Hoewel het wellicht niet “2 voor 12” is, kunt u de klok erop gelijk zetten dat dit een unieke kans is.

Miljoenenwoning Schoonhoven antieke klokken

Dit unieke pand zal vooral aantrekkelijk zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige locatie om hun bedrijf te vestigen. Met de mogelijkheden voor een winkel, kantoorruimte, galerie of andere commerciële activiteiten, biedt dit pand een ideaal platform voor ondernemers die willen profiteren van de unieke uitstraling en historische waarde.

Daarnaast kan het pand ook interessant zijn voor particulieren die dromen van een ruime woning met karakter in het hart van Schoonhoven. Het combineren van wonen en werken behoort tot de mogelijkheden, waardoor dit pand ook aantrekkelijk kan zijn voor bijvoorbeeld kunstenaars, freelancers of zelfstandige professionals.

Eindeloze mogelijkheden

De Klokkenfabriek van Schoonhoven is een uniek pand met eindeloze mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een veelzijdige locatie voor uw bedrijf of uw droomhuis wilt realiseren, dit monumentale pand biedt de perfecte mix van geschiedenis en moderniteit. Neem de tijd om dit bijzondere pand te bezichtigen en zet uw ideeën in beweging. De klok tikt door, maar met deze kans kunt u de tijd even stilzetten en uw dromen verwezenlijken. Bekijk hier de Funda-advertentie.