Jennifer en Omer Horev, oprichters van de gezondheidsbewuste restaurantketen Pura Vida, verkopen hun luxueuze watervilla in Miami Beach voor bijna $ 17 miljoen. Het pand van 6.783 m², gelegen aan Pine Tree Drive, beschikt over vijf slaapkamers, zeven badkamers, een eigen aanlegsteiger en een gevel van 22 meter aan Biscayne Bay. De moderne mediterrane spread werd gekocht voor $ 6,8 miljoen. Dit heeft buren op de A-lijst, waaronder DJ Khaled en Floyd Mayweather. Het interieur is voorzien van gebogen deuropeningen, eikenhouten vloeren met brede planken en een strandachtig kleurenpalet dat de sfeer van de eetgelegenheden van Pura Vida weerspiegelt.

Elegante kenmerken en luxe voorzieningen in de watervilla in Miami

Het eerste niveau van de watervilla in Miami beschikt over een marmeren open haard, dubbele entertainmentlounges en een Italkraft-kokskeuken met marmeren werkbladen en muren. Op de tweede verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met twee inloopkasten, en het weelderige terrein biedt meerdere overdekte eet- en loungeruimtes, een zomerkeuken en een chique cabanabad.

Prestigieuze locatie en opmerkelijk eigendom

De watervilla ligt aan Pine Tree Drive in Miami en is bezocht door opmerkelijke persoonlijkheden. Vorige eigenaren zijn onder meer Keith Menin. De geschiedenis van de A-lijstbewoners draagt bij aan de exclusiviteit van de locatie en wenselijkheid van het landhuis.

Oprichters verkopen Waterfront Mansion in Miami voor $ 17 miljoen

Bron: Legendary Productions

De sfeer van het huis weerspiegelt de luchtige en luxueuze esthetiek die hoort bij de levensstijl en het merk van Pura Vida. Het succes van Horev en de oprichting van Pura Vida worden weerspiegeld in de groei en het succes dat wordt behaald in hun residentie in Miami Beach.

Hoogtepunten van de vastgoedmarkt

Het belang van de verkoop van het onroerend goed voor bijna $ 17 miljoen duidt op de substantiële waarde van onroerend goed aan het water in Miami Beach. Het pand is een voorbeeld van de allure van luxe wonen aan het water in de gewaardeerde wijk Miami Beach.

De verkoop van dit prestigieuze herenhuis vertegenwoordigt een kans voor kopers die op zoek zijn naar een elitaire levensstijl aan het water op een van de meest begeerde locaties in Miami. Het pand, met zijn luxe kenmerken en toegang tot het water, belichaamt de allure van het heerlijke wonen aan het water in Miami Beach.