Met de start van het nieuwe jaar komen ook de gelukkige winnaars van de Postcodekanjer in beeld. Dit jaar is postcode 4191 HB in Geldermalsen de grote winnaar, met een prijzenpot van maar liefst € 58,9 miljoen. Deelnemers met kaartjes in deze postcode delen dit bedrag, waarbij het exacte bedrag afhankelijk is van hun aantal kaartjes en Kanjerpunten. De feestelijke prijsuitreiking wordt live uitgezonden tijdens het populaire televisieprogramma ‘All Against 1‘ op RTL 4. Miljoenen kijkers kunnen meegenieten van de vreugde en spanning die gepaard gaan met deze enorme geldprijs. Het moment waarop de winnende postcode bekend wordt gemaakt, zal ongetwijfeld voor veel sensatie zorgen.

Verdeling onder Deelnemers in het Winnende Gebied

Niet alleen deelnemers met kaartjes in postcode 4191 HB hebben reden tot juichen. De andere helft van de Postcodekanjer, namelijk € 29,45 miljoen, wordt verdeeld onder alle deelnemers binnen het gehele winnende gebied. Dit betekent dat mensen die net buiten postcodegebied 4191 HB wonen ook kans maken op een mooie geldprijs.

Meer details over de winstverdeling van de loterij worden bekendgemaakt tijdens het buurtfeest dat plaatsvindt op 6 januari. De feestelijke sfeer zal ongetwijfeld zorgen voor veel enthousiasme en vreugde onder de winnaars.

Nieuwjaarsprijzen in Aantocht

De Postcodekanjer is slechts het begin van een reeks aan prijzen die in het nieuwe jaar worden uitgereikt. In totaal wordt er maar liefst € 435,9 miljoen verdeeld onder gelukkige winnaars. Naast de grote hoofdprijs zijn er nog tien postcodes die tussen 2 en 11 januari elk € 1 miljoen ontvangen. Dit betekent dat er nog genoeg kans is om een mooie geldprijs te winnen. Of u nu net buiten postcodegebied 4191 HB woont of elders in Nederland, iedereen maakt kans op een prijs.

Het nieuwe jaar begint dus met veel feestvreugde voor de Postcodekanjer-winnaars in Geldermalsen. De enorme geldprijzen zorgen voor een flinke dosis enthousiasme en spanning. Wie weet wat dit gelukkige begin van het nieuwe jaar nog meer brengt aan verrassingen en kansen op mooie prijzen.