In 2018 maakte Ritz-Carlton al bekend dat ze de luxe reismarkt wilden betreden, verder dan alleen hun bekende hotels. Ze wilden dezelfde voorzieningen, service en weelde naar open zeeën brengen. De superyacht-geïnspireerde Luminara is het nieuwste schip in de vloot van Ritz-Carlton Yacht Collection, naast de Evrima en Ilma schepen. Het schip zal in 2025 vertrekken vanuit Barcelona. Jim Murren, uitvoerend voorzitter en CEO van Ritz-Carlton Yacht Collection, verklaarde: “Met Luminara voegen we niet zomaar nog een superyacht toe aan onze vloot; we verruimen de horizon van ultra-luxe reizen. Luminara is een uitnodiging om opmerkelijke reizen te maken en ’s werelds meest betoverende bestemmingen te ontdekken met ongeëvenaarde voorzieningen en service.”

Luxe suites, faciliteiten en service aan boord van het jacht

Het luxueuze accommodatiemerk biedt maar liefst 226 suites aan boord van Luminara, waaruit maximaal 452 gasten kunnen kiezen. Deze suites zijn beschikbaar op verschillende niveaus van exclusiviteit en ruimte. Of u nu op zoek bent naar een intieme ervaring of meer ruimte en luxe wenst, er is voor elk wat wils aan boord van Luminara.

Naast de ruime suites biedt het schip ook een scala aan faciliteiten om gasten te vermaken en te ontspannen tijdens hun reis. Van restaurants met culinaire hoogstandjes tot een uitgebreide spa en wellness-centrum, er is altijd iets te doen aan boord van Luminara. Gasten kunnen ook genieten van verschillende lounges, bars en een zwembad met spectaculair uitzicht op zee.

Wat dit cruiseschip echt onderscheidt, is de toewijding van Ritz-Carlton aan service excellence. Het merk staat bekend om zijn uitzonderlijke klantenservice in hun hotels, en ze willen dezelfde ervaring bieden op hun cruiseschepen. Elke gast wordt behandeld als een VIP en kan rekenen op persoonlijke aandacht en zorg gedurende de hele reis.

Ontdek adembenemende bestemmingen met Luminara

De bestemmingen die Luminara zal aandoen, beloven ook adembenemend te zijn. Van exotische eilanden tot historische steden, het jacht neemt gasten mee naar enkele van ’s werelds meest fascinerende plekken. Of u nu wilt ontspannen op witte zandstranden of cultuur wilt opsnuiven in oude tempels, er is voor elk wat wils tijdens een cruise met Luminara.

Met de introductie van Luminara laat Ritz-Carlton zien dat ze niet alleen heerlijke accommodaties kunnen bieden in hun hotels, maar ook onvergetelijke ervaringen op open zee. Het schip belooft luxe, comfort en avontuur te combineren voor de veeleisende reiziger die op zoek is naar iets buitengewoons.

Als u op zoek bent naar een luxe cruise-ervaring met topklasse service en voorzieningen, dan is Luminara van Ritz-Carlton Yacht Collection zeker iets om in de gaten te houden. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol ontdekkingen, verwennerij en ultieme luxe.