Als u altijd al hebt gedroomd van het bezitten van een supercar, maar het prijskaartje altijd te hoog vond, dan is er goed nieuws voor u. ’s Werelds goedkoopste supercar is nu verkrijgbaar en begint bij iets meer dan $ 38.000. Maar er is wel één klein detail dat u dient te weten: deze supercar wordt geleverd in onderdelen en moet met de hand worden gebouwd.

’s Werelds goedkoopste supercar moet met de hand in elkaar worden gezet

Rhino Racing, het bedrijf achter deze budgetvriendelijke supercar, beweert dat hun creatie een sensationele rijervaring biedt dankzij zijn lage gewicht, krachtige motor en uitstekende neerwaartse druk. Met een indrukwekkend vermogen van 610 pk kan deze auto een topsnelheid bereiken van maar liefst 306 km/u. En wat nog beter is, hij kan door iedereen met behulp van een gebruiksvriendelijk montageplan in elkaar gezet worden, zelfs zonder uitgebreide technische kennis.

Extra opties beschikbaar

Hoewel de auto is ontworpen voor races, is hij ook perfect geschikt voor weekendrijders die graag avonturen beleven op de weg. Rhino Racing biedt ook extra opties aan tegen meerprijs, zoals een interieur dat volgens hen comfort combineert met racefuncties. Denk hierbij aan een op maat gemaakt stuurwiel, een zespuntige rolkooi, Tillet-racestoelen en Sabelt-veiligheidsgordels.

Bij de aanschaf van deze auto krijg je ook een volledige revisie, een enkele massavliegwiel en een racekoppeling, een sequentiële versnellingsbak met rechte vertanding, een sperdifferentieel, een motorsport ECU en een bedradingssysteem. Andere accessoires zijn beschikbaar tegen meerprijs.

Een droom binnen handbereik

De doelgroep voor deze auto bestaat uit autoliefhebbers die altijd al hebben gedroomd van het bezitten van een supercar, maar de hoge prijzen altijd buiten bereik vonden. Met de werelds goedkoopste supercar kunnen ze nu hun droom waarmaken zonder in te leveren op prestaties en rijplezier.