Gelegen op een omheind perceel van 5.069 m² eigen grond en met een totale oppervlakte van 542 m² wonen, is dit werkelijk unieke vrijstaande landhuis in Wassenaar een droom die uitkomt. Gebouwd in 1917 onder architectuur van Co. Brandes, kenmerkt het zich door expressionistische en rijk gedecoreerde gevels die het huis een karakteristieke uitstraling geven. Dit prachtige landhuis heeft een rijke historie en ademt nog altijd de sfeer van vroeger tijden. De unieke monumentale stijldetails zijn met veel zorg bewaard gebleven, waaronder de schitterende glas-in-loodraampartijen die het interieur verrijken. Dit geeft het huis een bijzondere ambiance waarin geschiedenis en modern comfort samenkomen.

Weelderig landhuis in Wassenaar moet ruim € 4 miljoen opleveren

Met maar liefst acht slaapkamers, vier badkamers en een royaal bemeten leefkeuken in open verbinding met de eetkamer en woonkamer biedt dit landhuis op Funda alle ruimte die men zich kan wensen. De moderne voorzieningen zijn volledig up-to-date, inclusief complete badkamers en zelfs een bijkeuken met doucheruimte speciaal ontworpen voor de hond des huizes.

De ruime indeling zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen plekje kan vinden in dit prachtige landhuis. Hier kunt u genieten van privacy en rust, terwijl u toch alle gemakken van het moderne leven binnen handbereik heeft.

Werkelijk uniek vrijstaand landhuis met rietgedekte kap voor €4.750.000

Gunstige locatie en prachtige omgeving

Dit unieke landhuis is niet alleen een lust voor het oog, maar ook gelegen op een gunstige locatie. Nabij het strand en de duinen kunt u volop genieten van zon, zee en natuur. Daarnaast is de centrale ligging ten opzichte van Schiphol ideaal voor reizigers die regelmatig vliegen.

Het landhuis is tevens erkend als rijksmonument en bevindt zich in een beschermd stads- of dorpsgezicht. Het ontwerp is destijds speciaal gemaakt door Co. Brandes in opdracht van Berlage, waardoor het huis een bijzondere historische waarde heeft.

Luxe renovaties en, moderne voorzieningen

Dit gerenoveerde landhuis in Wassenaar biedt niet alleen historische charme, maar ook modern comfort. Met een rieten dak en inpandige garage straalt het huis klasse uit. De technische installaties zijn recent vernieuwd (2018/2020) met vloerverwarming op de begane grond voor extra comfort. Daarnaast beschikt het huis over een beveiligingssysteem, een op afstand bedienbare poort en een volledig omheind terrein met wijn-/provinciekelder.

Werkelijk uniek vrijstaand landhuis met rietgedekte kap voor €4.750.000

De parkeergelegenheid is ruim bemeten, met een inpandige garage voor 1 auto, een parkeerplaats voor meerdere auto’s en zelfs de mogelijkheid voor een dubbele carport. Het landhuis heeft in totaal 19 kamers, inclusief de 8 slaapkamers, 4 badkamers en 2 aparte toiletten. Daarnaast zijn er nog extra ruimtes zoals een interne opslag van maar liefst 108 m² en externe opslag van 9 m².

Dit werkelijk unieke vrijstaande landhuis met rietgedekte kap biedt alles wat u zoekt: historische charme, modern comfort en een prachtige omgeving. Bent u op zoek naar het perfecte huis waar u kunt genieten van luxe en privacy? Dan is dit landhuis absoluut uw droomhuis! Voor meer informatie en foto’s kunt u gaan naar de website van Funda.