Als bekend gezicht van de populaire talkshow Khalid & Sophie, heeft Khalid Kasem niet alleen succes gevonden in de media, maar ook als investeerder en ondernemer. Recentelijk is naar buiten gekomen dat Khalid Kasem wordt beschuldigd van omkoping, waardoor hij per direct al zijn werkzaamheden heeft neergelegd. Maar wat is zijn vermogen?

De vastgoedportefeuille van Khalid Kasem

Een van de belangrijkste bronnen van het vermogen van Khalid Kasem is zijn indrukwekkende vastgoedportefeuille. Het schijnt dat hij momenteel eigenaar is van acht panden, waarvan één gelegen in Amstelveen en de rest in Amsterdam. Deze panden hebben sinds de aankoop aanzienlijk aan waarde gewonnen, waardoor zijn totale vastgoedbezit nu naar schatting zo’n € 1,4 miljoen bedraagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie)

Het succes van Kasem’s vastgoedinvesteringen kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de gunstige locaties van zijn panden en de stijgende huizenprijzen in Amsterdam. Door slimme investeringsbeslissingen te nemen en kansen op de vastgoedmarkt te benutten, heeft hij een solide vermogensbasis weten op te bouwen.

Kasem heeft de laatste jaren naam gemaakt als advocaat van onder meer de familie Nouri, alsook als presentator van de talkshow Khalid & Sophie.

Ondernemerschap

Naast zijn betrokkenheid bij het vastgoed is Khalid Kasem ook eigenaar van twee vennootschappen. Een van deze vennootschappen is Khalid Advocaten, een gerenommeerd advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in verschillende rechtsgebieden. Het bedrijf heeft eind 2020 een eigen vermogen van maar liefst van € 300.000.

Het succes van Khalid Advocaten kan worden toegeschreven aan de uitstekende reputatie en expertise van het team, evenals de sterke klantenbasis die ze hebben opgebouwd. Door te streven naar juridische excellentie en klanttevredenheid heeft Khalid Kasem een succesvol advocatenkantoor weten op te bouwen dat bijdraagt aan zijn totale vermogen.

Totaal vermogen

Hoewel de advocaat met zijn twee vennootschappen een aanzienlijk eigen vermogen heeft weten te vergaren, overtreft de gecombineerde waarde van zijn vastgoedportefeuille dit nog aanzienlijk. Met een geschat totaalvermogen van ongeveer € 3 miljoen, zijn de vastgoedinvesteringen de belangrijkste bron van rijkdom voor Kasem.