In Rotterdam bevindt zich op de 7e verdieping van een exclusief gebouw een zeer elegant, James Bond-achtig penthouse, wat een adembenemend panoramisch uitzicht biedt over de stad. Met zijn moderne en elegante interieur, hoogwaardige materialen en luxe voorzieningen, is dit penthouse werkelijk een droom die uitkomt.

Elegant penthouse in Rotterdam moet bijna een miljoen in het laatje brengen

Het elegante penthouse beschikt over diverse luxe voorzieningen die zorgen voor een unieke woonervaring. Bij binnenkomst wordt u begroet door een prachtig aquarium dat direct de aandacht trekt. Dit geeft meteen een gevoel van rust en ontspanning. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur van topkwaliteit. Of u nu een snelle maaltijd wilt bereiden of indruk wilt maken op gasten tijdens een diner, deze keuken biedt alles wat u nodig hebt.

De twee slaapkamers zijn ruim en elegant ingericht, elk met hun eigen dubbele inloopkast. De badkamer is een oase van rust en comfort, met een regendouche, sunshower en infraroodlamp om te ontspannen na een lange dag.

Funda Penthouse

Wat dit penthouse op Funda echt bijzonder maakt, is het overdekte balkon dat is uitgerust met audiovisuele apparatuur, heaters en terrasverwarming. Hier kunt u genieten van het panoramische uitzicht terwijl u ontspant in luxe.

Hoogwaardige materialen en uitrusting: een stijlvolle leefomgeving

Dit penthouse is met oog voor detail ontworpen en ingericht met hoogwaardige materialen. De geluiddichte schuifdeuren zorgen voor rust en privacy, terwijl de driedimensionale houten vloeren een warme en luxe uitstraling geven. De bronzen deuren voegen een vleugje elegantie toe aan het interieur, terwijl het gebruik van luxe textiel zorgt voor comfort en stijl. Elk element in dit penthouse is zorgvuldig geselecteerd om een verfijnde leefomgeving te creëren.

Funda Penthouse

Daarnaast is het penthouse uitgerust met hoogwaardige apparatuur en entertainmentsystemen. Zo kun u genieten van u favoriete films of muziek, zowel binnen als buiten op het balkon, dankzij de televisie en audio-installatie.

Toplocatie en omgeving een woonomgeving vol mogelijkheden

Het elegante penthouse is gelegen in het Fenixcomplex, in het Rijnhavendistrict van Rotterdam. Deze locatie biedt niet alleen een prachtig uitzicht over de stad, maar ook unieke faciliteiten die bijdragen aan een hoogwaardige woonervaring.

In de directe omgeving vindt u onder andere een strand, drijvend stadspark, theater en filmhuis. Dit geeft bewoners de mogelijkheid om te genieten van cultuur en ontspanning zonder ver te hoeven reizen.

Funda penthouse

Daarnaast staat het Rijnhavendistrict bekend om zijn uitstekende openbaar vervoer en ruime parkeermogelijkheden. Hierdoor is het gemakkelijk om zowel binnen Rotterdam als daarbuiten te reizen en toegang te hebben tot alle benodigde voorzieningen. Kortom, dit elegante penthouse biedt een James Bond-achtige woonervaring met zijn panoramisch uitzicht, luxe voorzieningen en hoogwaardige materialen. Gelegen in het Rijnhavendistrict van Rotterdam, biedt het penthouse een unieke combinatie van comfort, stijl en gemak. Dit is de perfecte woning voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve en luxueuze leefomgeving.