De Lamborghini-familie ervaart de schrik van hun leven. Een schoonheidsspecialiste afkomstig uit Napels, Italië, claimt de kleindochter te zijn van de wereldberoemde Tonino Lamborghini en hiermee de zus van Elettra Lamborghini. Dit zou betekenen dat ze dan ook de zus is van de vrouw van de Nederlandse dj Afrojack. Wanneer dit verhaal zou kloppen zou de schoonheidsspecialiste recht hebben op een plek in de royale erfenis van de steenrijke familie Lamborghini.

Schoonheidsspecialiste die claimt telg van Lamborghini-familie te zijn huurt privédetective in

De schoonheidsspecialiste uit Napels, Flavia Borzone, besloot een privédetective in te huren om voor eens en voor altijd de waarheid op tafel te krijgen. Zo wilde de 35-jarige Flavia dat de privédetective DNA-materiaal zou verzamelen om haar verhaal geloofwaardig te maken. Volgens Flavia Borzone zou Tonino eind jaren 80 geslachtsgemeenschap gehad hebben met haar moeder. Haar moeder, de operazangeres Rosalba Colosimo, zou toen pas zeventien jaar oud zijn. Een lift vanaf de bushalte zou ervoor gezorgd hebben dat Tonino en haar moeder verliefd op elkaar werden.

Uiteindelijk verbrak de moeder de relatie met Tonino en hertrouwde zich later met een andere partner. De ‘stief’vader van Flavia heeft altijd gezorgd voor haar als zijn eigen kind. De twijfel sloeg echter toe bij Flavia wanneer ze haar ouders hoorde ruziën. Tijdens dit soort ruzies hoorde ze opmerkingen dat hij zich niet moest bemoeien met Flavia, want hij was tenslotte toch niet haar echte vader. Dit soort opmerkingen hebben er voor gezorgd dat Flavia het niet naast zich heeft kunnen neerleggen en besloot op onderzoek te gaan samen met een privédetective.

DNA gevonden op een weggegooid rietje

Echter geeft de beroemde Lamborghini-familie niet zo snel toe. De familie weigert mee te doen aan welke DNA-test dan ook. De zoon van Tonino daagde Flavia al eerder voor de rechter in 2019. De schoonheidsspecialiste deelde toen in een magazine en in een tv-programma dat ze onderdeel is van de Lamborghini-familie. Wegens laster moest Flavia toen voor de rechter verschijnen. Flavia besloot echter ook niet stil te zitten. De ingehuurde privédetective zette alles op alles om haar argumenten kracht bij te zetten. Al het vuilnis van de Lamborghini-familie werd doorzocht. Daar was het dan, het bewijs dat Flavia onderdeel zou zijn van de familie.

Een plastic rietje uit een beker weggegooide Frappuccino van Elettra. Het rietje werd onderzocht in de universiteit van Ferrera. De universiteit uit Ferrera beweert dat dit DNA voldoende bewijs is om aan te toen dat Flavia inderdaad een zus is van Elettra en zo thuis hoort in de Lamborghini-familie. Elettra is een bekende influencer, model, realityster, zangeres en presentatrice. Elettra is de vrouw van Nederlandse dj Afrojack en trouwde drie jaar geleden aan het Comomeer. De advocaten van Flavia zeggen dat het niet om geld draait, maar om de waarheid. De advocaten van de Lamborghini-familie stellen dat het bewijs zonder toestemming is verkregen en hierdoor dus niet geldig is.

Hoe de zaak nu verder loopt, is nog niet bekend. In maart zal er een vervolg plaatsvinden. In een eerdere poging van Flavia zou de schoonheidsspecialiste in 2019 van Napels naar Bologna gereden zijn. Tijdens deze poging wist ze hem niet te ontmoeten. In een latere poging zou dit haar wel gelukt zijn. In een opname van deze ontmoeting is te horen dat Tonino toegeeft een relatie gehad te hebben met de moeder van Flavia. De familie Lamborghini is overigens al sinds de jaren 70 niet meer de eigenaar van het luxueuze automerk. Het automerk werd verkocht aan de Volkswagen Audi groep, wie afgelopen nog 10.000 Lamborghini’s wisten te verkopen.